Jump to content

pablo_hackz

Active Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pablo_hackz last won the day on June 20 2010

pablo_hackz had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About pablo_hackz

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. si fiecare spune un cacat sa deviat cu totul de la subiect , oricum baietilor lasati-va frate de internet deja scrie mare pe domeniu hack-center "This Account Has Been Suspended" tot va pisati atat in cur , sa fim seriosi ati luat-o rau de tot de la noi mai exact de la blackboy el a facut toata munca grea ! Iar aici pe rst nu se poate frate ala scrie rau nu pune virgule etc. si asta va fute grija ? fiecare are net , cand ajunge "useru" acasa de la munca,scoala sau "treaba" fute pc ul cum vrea el , deface ddos sql , xss si tot asa daca vrea sa ajute pe cineva ajuta si tot asa restu faceti caca din cate vad numai critici pentru ?
 2. prietene ai inceput sa vorbesti ca fetele normal ca si eu am raspuns daca ma ataci si sincer unde am gasit eu scriptu avea credit by crazy-coderz asa ca nu suferi aiurea , nu aveai tu nici un nume pe acolo si restu ce tot suferiti domle atata ? ca nu e bun ca am dat deface cu indexul respectiv precizeaza kNigHt da tu grija catargului meu o ai ? dute frate pe maidan si fa acolo balamuc bai belzevut !
 3. vad ca numai amatori apropo @TinKode grija scriptului o ai tu ? ca ofer ca nu ofer credite nu te f..pe tine grija am gasit scriptul facut public si am scris in el ce vroiam eu iar restu ce va agitati asa ? nu va inteleg , mai ales in domeniu asta faci figuri te dai bun da inca tii biberonu in gura , in spatele monitorului ! Aloha !
 4. www.elitte-squad.ro ! Deface ><
 5. este mic dar nu stiu cat de util e "il poti ajuta si tu sa creasca " The Best Of Warez poti sa adaugi si tu seriale
 6. eu asa lam luat si lam folosit in virtual box si nam avut probleme , ca are virus sau nu , nu e problema mea , de asta sunt Antivirusi facuti !
 7. fii serios nu e posibil asa ceva
 8. daca ai deja cont la google e ok , dar daca incerci sa faci cont nou , iti spune sa astepti confirmarea pe email si nu iti vine nimic , nu sunt singurul cunosc mai multe persoane , deci totusi alte adrese stiti va rog ?
 9. pablo_hackz

  Adsense ?

  Salutare , am inteles ca google adsense nu mai accepta romania ce siteuri se mai pot folosi pentru a scoate ceva banuti ?
 10. pablo_hackz

  salut

  Citeste carti , pe urma revino !
×
×
 • Create New...