Jump to content

pablo_hackz

Active Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

pablo_hackz last won the day on June 20 2010

pablo_hackz had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pablo_hackz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. si fiecare spune un cacat sa deviat cu totul de la subiect , oricum baietilor lasati-va frate de internet deja scrie mare pe domeniu hack-center "This Account Has Been Suspended" tot va pisati atat in cur , sa fim seriosi ati luat-o rau de tot de la noi mai exact de la blackboy el a facut toata munca grea ! Iar aici pe rst nu se poate frate ala scrie rau nu pune virgule etc. si asta va fute grija ? fiecare are net , cand ajunge "useru" acasa de la munca,scoala sau "treaba" fute pc ul cum vrea el , deface ddos sql , xss si tot asa daca vrea sa ajute pe cineva ajuta si tot asa restu faceti caca din cate vad numai critici pentru ?
  2. prietene ai inceput sa vorbesti ca fetele normal ca si eu am raspuns daca ma ataci si sincer unde am gasit eu scriptu avea credit by crazy-coderz asa ca nu suferi aiurea , nu aveai tu nici un nume pe acolo si restu ce tot suferiti domle atata ? ca nu e bun ca am dat deface cu indexul respectiv precizeaza kNigHt da tu grija catargului meu o ai ? dute frate pe maidan si fa acolo balamuc bai belzevut !
  3. vad ca numai amatori apropo @TinKode grija scriptului o ai tu ? ca ofer ca nu ofer credite nu te f..pe tine grija am gasit scriptul facut public si am scris in el ce vroiam eu iar restu ce va agitati asa ? nu va inteleg , mai ales in domeniu asta faci figuri te dai bun da inca tii biberonu in gura , in spatele monitorului ! Aloha !
  4. www.elitte-squad.ro ! Deface ><
  5. este mic dar nu stiu cat de util e "il poti ajuta si tu sa creasca " The Best Of Warez poti sa adaugi si tu seriale
  6. eu asa lam luat si lam folosit in virtual box si nam avut probleme , ca are virus sau nu , nu e problema mea , de asta sunt Antivirusi facuti !
  7. fii serios nu e posibil asa ceva
  8. daca ai deja cont la google e ok , dar daca incerci sa faci cont nou , iti spune sa astepti confirmarea pe email si nu iti vine nimic , nu sunt singurul cunosc mai multe persoane , deci totusi alte adrese stiti va rog ?
  9. Salutare , am inteles ca google adsense nu mai accepta romania ce siteuri se mai pot folosi pentru a scoate ceva banuti ?
  10. Citeste carti , pe urma revino !
×
×
  • Create New...