Jump to content

sefu9581

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sefu9581's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

13

Reputation

  1. Nu e bai. Ca imi mai ramane un Rolls-Royce Phantom alb ca am sesizat acum 2 ani ca sunt lungi drumurile prin Romanica si ma durea curul de la gropile din asfalt. Dar nu ar fi bai sa vand si Phantom-ul ca mai are nevasta-mea un 2023 Ferrari SF90 Stradale rosu cu care se plimba si ma poate lua si pe mine. Nu imi e frica ca ma deanonimizez spunand toate astea ca sunt luate pe firme toate.
  2. Care e ba carderul din exemplul meu? Kevin Mitnick sau Kim Dot Com ca nici unu nu era carder. Suna mai degraba ca vrei sa imi vinzi tu vreun loc de parcare in Monaco sa ma simt mai bine.
  3. Esti prost de puti. Kevin Mitnick nu era cine stie ce hacker el se ocupa mai mult pe social engineering. Urmareste si tu un documentar. Kim Dotcom a facut un site centralizat de file sharing. Inaintea lui au fost sute de s-au ars? Ghici cum isi platea serverele pt file sharing. Cu transfer bancar. Tehnologiile precum: qubes, whonix, tor (sigur nu era pe vremea lui Kevin Mitnick), cryptocurrency nu existau. Compari mere cu struguri si pe urma zici ca acri sunt strugurii. Concluzia mea ramane aceeasi. Comunitatea autohtona de hackerasi era foarte slab pregatita si it was too ahead of its time. Inafara de asta majoritatea se ocupau cu cardeala. Gruparile care se ocupau cu cardeala sunt si cele mai usor de prins ca au un calcai a lui Ahile (blankurile si pisicutele - filaje ) si necesita foarte multi participanti in organizatie pt a scoate banii de la ATM-uri. Iar aia care faceau chestii online fictive sau dump-uri cu CC-uri si banks logs nu prea stiau de spalarea de bani si foloseau WU sau interpusi pt conturi bancare. Posibil or fi si cativa care au stiut si nu am auzit de ei. Noi am auzit doar de aia prosti si prinsi.
  4. Ma doare in pwla. Intermediez vanzarea a 50-80 de kilograme de marfa "buna" in fiecare luna online. Risc puscarie pe viata sa ma ia fbi-ul dar am Urus. Ma doare in pwla de jobul tau. Sa iti faca Ciolacu statuie ca ai salaru.
  5. hackerul care e "promagramator" si traieste din salar Tot astept sa mi se aprobe un mesaj dar vad ca nu e nici un moderator online.
  6. Eu stiam ca virusica avea ca alias si virusez. PLM https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/16-hackeri-au-fost-retinuti-de-diicot-prejudiciu-de-peste-25-milioane-de-dolari-500-000-carduri.html In document-ul oficial zice de "virus". Eu stiam ca i se mai zicea si virusica si virusez. PLM. Crezi ca stiu toti membri de pe rstcenter tinand cont ca eu sunt o persoana care in principiu nu activa (posta) pe forum ci doar citea. Urmaresc scena de hacking din 2007 incoace decand eram student la poli. Insa in 2007 imi spargeam mai mult creierii cu examenele. ma gandeam eu ca parola aia putea sa fie si plain text in baza de date de la adminpanel sau ma gandeam ca accesa site-ul pe http sau pe IP direct. Oricum cam asta e ce vroiam sa aflu.
  7. Stiu ce zici. Ideea e ca din zeci de cazuri citite am sesizat acest "wording" dubios in doua cazuri. In cazul cypherbunker din 2013 si in cazul romanasului nostru ce a speriat america. Ma gandeam ca poate ne ajuta chiar el in persoana sa elucidam acest metod. Dar cel mai probabil in cazul el e nr 3. Suspectez ca in cazul cyberbunker "taping its internet traffic" a ajutat la cercetari (documentarea) pentru a justifica ca serverele din buncar se conectau si unele faceau parte la nu stiu ce infrastructura de malware, dnm etc. Astfel taping its internet traffic era pentru a vedea unde se conecteaza, cine se conecteaza, etc. Deci fara sa faca MiTM la DNS facand spoofing la certificatele SSL de la vreun certificate authority. Baieti eu v-am zis. Cybercrime world bubuie si asta e viitorul. Daca nu ma credeti treaba voastra. De asta sunt angajati zeci de mii de "promagramatori" in cyber security. De asta nytro isi primeste salariu in fiecare luna. Daca nu bubuia domeniul, il dadea afara de nyto ca nu aveau nevoie de el. Locul de munca a lui Nytro se datoreaza criminalilor cibernetici ca mine si altii.
  8. Are o pwla. Nu are FBI, Europol, Interpol nimic despre mine de 10 ani si are nemessis pensionaru de pe rstcenter, cel ne da lectii sa nu fumam ca iarba e mai rea decat heroina. Ai gresit baiatul meu. Maica mea e moarta de 4 ani de zile (cancer la san). @virusz nu stiu daca ai vazut mesajul meu
  9. Uite am o intrebare pt virusica. In pagina precedenta am scris eronat ca ti-e ti-au spart usa. Dupa ce mi-am recules amintirile din tinerete mi-am adus aminte mai bine datacenter-ul respectiv a fost defapt a lui TeX. Tu basically ofereai serviciu de offshore hosting. Insa cred ca aveai hostat la el sau undeva adminpanel Intrebarea mea desigur daca vrei sa ne spui cum au putut cei din Ro sa stie username-ul si parola de la adminpanel.ro Ar exista 3 posibilitati: 1. Nu aveai SSL dar totusi telefoanele mobile pe vremea aceea deja foloseau https 2. Ti-au facut MiTM DNS dandu-ti alte certificate SSL 3. Au copiat certificatele ssl de pe server inainte si au decriptat comunicatia dintre telefonul tau si serverul respectiv. Eu as zice mai mult versiunea 3. Ca in urmatoarea pagina (13) zice ca "domeniu" ce a fost hostat la IP-ul respecting a fost "verificat" (presupun eu o descinddere in data de Mai 7 2012 unde imaginea serverului a fost copiata) si tu in Iunie 2012 inca te te logai pe platforma.
  10. In loc sa vorbiti de afacerile cu albine, mai bine vorbiti dracului si voi lucruri interesante de scheme de facut bani, scheme de spalat bani, tehnologii pe care le au gaborii ( stickul USB ca sa acceseze hard diskul si RAM-ul cand aveti parola la login si FDE etc. ). Ajutati si voi generatiile viitoare de hackerasi sa se protejeze si sa nu faca coada la puscariile altora. Nu trebuie sa vorbiti despre afacerile voastre sau despre rechizitoriile voastre, puteti vorbii despre ce a-ti mai auzit.
  11. Aveam dreptate in celalalt thread cand am spus ca hackerasii romani s-au lasat de hacking. In tinerete s-au facut corporatisti sau nu stiu ce bugetari si la batranete se fac tarani in ilfov sau in Vaslui... Aveam dreptate cand am spus ca Nemessis o sa revina peste inca 10 ani cu tutoriale pentru pensionarii de pe rstcenter. Parca si vad subiectele de discutii peste 10 ani: "cum sa te bagi in fata sa prinzi reducerile de la kaffland", sau "cum sa hackuesti sistemul de ajutor social ca sa primesti 10 litri de ulei sau faina". Dar deh asa e viata. Unii evolueaza intr-un an cat altii in 10 ani, iar altii involueaza. Eu am o varsta apropriata de virusez si o sa ma las de hacking cand primesc pe viata sau cand ajung pe lumea ailalta. Cine stie, o fii Dumnezeu vreun mare hacker sau "promagramator" care o simulat lumile astea in C++. Lasati dracu canepa si ciupercile parfumate si puneti mana pe tastatura sa faceti bani. Altfel o sa traiti din pensie. Sefule tin sa te anunt ca o sa parasesc username-ul asta si nu o sa revin vreodata pe el. O sa imi expire in 2-3 zile Proxy-ul 4G de Romania pe care l-am achizionat la inceputul lunii. Eu imi compartimentez toate conturile si nu o sa ma mai loghez folosind acest username vreodata. Amin. LE2 peste 10 ani cand o sa mai creezi un topic asemnator sa ii pui titlu "sfaturi de la un pensionar pentru ai nostri hackeri 2035".
  12. Nu a mai vazut forumul rstcenter atata activitate din 2010 incoace cat a vazut in ultimele 3 ore !!! Dau navala hackerasii din toate ghetourile din ferentari... zabrautului, tunsu petre, alea livezilor... si "promagramatori" din amurgului . Platforma de php e supraincarcata de requesturi POST, CPU (un dual core de 2ghz) e in overcloking la 69 de grade celsius, ramii serverului aproape la full (1.9 gb din 2gb ram), MySQL-ul numai in deadlocking-ul sta la cate requesturi de INSERT are... platanele de la HDD sunt incinse... se aud platanele de hard disk... cred ca simt deja mirosul de la server-ul din datacenter-ul din strada zabrautului, bloc 69, garaj 33. Mi-a trimis un prajit din cartier un filmulet ca sunt mascatii in fata garajului ca ia foc tot cartierul... pe urma ia foc toata romania ... si inteaga uniune heuropeana. LE: Cica acum dau buzna si "chimicieni" din cartierul underground - Gara de Nord. Aia de faceau experimente chimice cu prelandezul. Stai sa vezi acum ca o sa dea oridinul Jackie Chen, prietenul hackeras a lui Bruce Lee din Gara de Nord. Va zic eu ca o sa se blockeze forumul cand prelandezienii vor da da buzna la inscrieri ca orcii pe forum...
  13. Acest topic imi sugereaza ca am dreptate cu sugestia mea pentru continut fascinant. Cum a-ti auzit ca am Urus si ca incasez o suma frumusica in fiecare luna din hackareala ( si nu ma ocup cu cardeala / frauda pe net si nici cu ferma de sms-uri ) cum au inceput niste membri rstcenter sa se agite pe forum si altul sa isi faca un cont fake. Chiar daca vi se pare imposibil ce am spus, va mai zic o data: semintele in Urus au alt gust!!
  14. Ori vorbesc eu chineza ori unii sunt atat de prosti de citesc invers. Pozele sunt de la un setup a unui amic ucrainean. Pozele sunt din apartamentul in care el opereaza ferma de cartele prepay. Daca ai fi observat cartele prepay albastre nici nu exista in Romanica. De ce dracu as fi postat poze de la mine acasa ? Probabil apartamentul e si inchiriat. Stiu doar ca el statea in Romania desi ferma era complet operationala in Ucraina. Eu nu fumez nu stiu ce canepa cu concentratie de thc ridicata incat sa imi incarc buletinul pe forumul roman al bugetarilor obositi. Acum m-am prins de ce tu citesti pe dos. Esti un cocalar manelist infect care nu are ce sa faca decat sa dea shareuri cu manele de 2 bani de acum 20 de ani. Dupa atata timp in capitalism voi nu a-ti invatat regula nr 1 a capitalismului: "scared money don't make no money". Nu are rost sa mai imi pierd timpul pe forumul asta. Se vede clar ca majoritatea dintre voi sunteti niste bosorogi care s-au plictisit de viata din 2010 ani de cat v-ati angajat la stat si la nu stiu ce corporatii. Acum organizati nu stiu ce conferinte si va pupati in cur de cateva ori pe an ca ce mari white hackeri sunteti.
×
×
  • Create New...