Jump to content

yakuza91

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

yakuza91 last won the day on June 26 2010

yakuza91 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

yakuza91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

  1. Iti recomand un telefon ALLVIEW.. sunt facute in Brasov .. si.. NU ITI LUA REPLICA... m-am convins cu replicile, am luat o replica de iphone 4 si am deschis-o.. plastic gen pufuleti cu surprize, bateria prinsa cu banda... etc.
  2. fratele meu alb... Tu ori esti dobitoc ori esti labil mintal... ?!!!
  3. Ei bine.. noua mel B.U.G. Mafia... ce parere avetzi?
  4. Tot ce se poate.Cum s-a trecut peste Marea Depresiune? a inceput al dolea razboi mondial.. Asa ca... TO ARMS MAN!!!
  5. Tu ai vazut macar reportaju?!... O SA BELESTI O OAIE... doar daca esti actionar la thepiratebay..
  6. acu ceva zile era un post despre un joc online care platea cu euro.. caut de vre-o ora si nu-l mai gasesc, ma puteti ajuta?
  7. Da frate.. sunt un cocalar, ratat, plm.. ce vreti voi... dati cu pietre in mine.... doar ca am nevoie de emailurile si contactele alea..
  8. da.. ma numar printre ei... mi-a postat id si passu la mess si mi-a sters toate mailurile.. 740 d mailuri.. si aveam proiecte si diagrame adunate de-a lungul a 4 ani.. .acu am pwla te intereseaza sa-ti recuperezi mailurile / contactele de mess ? http://rstcenter.com/forum/27388-altul-membri-rst-haha.rst cu precizarea "sunt ratat", dupa ce iti formulezi adresarea oficiala. vei primi un pm cu contactele. Ce am gasit in drafts.. DA SUNT UN RATAT!
  9. Deci.. ala e nr tau SIP? de te ataci asa ) P.S Daca la asta sa ajuns pe RST .. sa se tzepuiasca unu pe celalalt.. e cam ampulea.
  10. yakuza91

    mafia II

    OFF:Sacalilor .. lasati omu in pace... daca lui ii place forumu si comunitatea de aici.. dc sariti ca babele la posta. Any way.. ON: Jocu il termini 100% cand termini si la Hard.. sau nu mai stiu cum ii zice.. si cand colectezi toate Pinup-urile. Mi-a placut mai mult ca GTA4.. e super reusit jocu.. si daca tot l-ai "terminat" vezi ca e pe piata un DLC cu inca cateva misiuni .. .. ENJOY ! Peace out!
  11. Mda... daca mai postati multe cacaturi de genu... rst o sa devina urmatoru-l Pro(st)TV... plm... GROW UP!!! ..
  12. Dupa video-ul asta mi-am facut treaba. DACA FACI CA AICI NU ARE CUM SA NU MEARGA... cate despre stealaru folosit... daca de deschide inseamna ca e bun. Hosting site zymic.com
  13. Sunt un nobody.. pur si simplu mi-a placut munca lui BUNNN si am postat-o pe un site care mie drag. Atat... am pus scan... nu m-am laudat ca e al meu sau ceva de genu...PUNCT.
  14. Ai cumva si un dl link pt vers 0.2?
  15. ai d capu meu... mai bn nu postam daca stiam ca le provoc migrene la ratati si la terorizati. SI CHIAR DACA ERA CRYPTAT PLM HACK-eri pwli.. folositi naibi VMWare daca aveti dubii tot atatea discutii... ca e cryptat.. ca e stricat.. ca e... PLM IN LOC SA ZICETI MS CA S MAI PUN SI CHESTI MAI NOI...... ca devenise site de socializare imd RST.... cum s posteaza ceva d hack.. sar totzi inaptzii:| P.S: Tinetiva de sc ca s pare ca n-aveti nici un viitor aici.
×
×
  • Create New...