Jump to content

geonline

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by geonline

  1. frate pai din caauza acestui lucru am facut si un post aici...vreau pareri ..sfaturi...deocamdata ...adaug si eu ceva sa nu zic ca nu am adaugat... macar fiecare sa zica un domeniu...si vad eu pana la urma ce fac..
  2. iar fac double post.. nimeni...macar o mica parere..mica de tot..
  3. Germania - Anglia 4-1....care se uita la meci?
  4. m-am exprimat gresit...adik am facut si o tema pana acum...dar m-am referit la blogging aici... asta e site-ul
  5. da scz...trebuia sa dau edit... pai da deocamdata bag mai multe... as vrea sa bag filmulte de pe youtube cu diverse dansuri hip-hop..electro..etc....dar nu stiu daca renteaza..in fine mersi pentru parere
  6. pareri despre design daaca va place. sau ce nu va place....
  7. Cam tarziu am dat de voi dar e bine si acum. Deci sunt George din Buzau...am 17 ani...si de curand...adicca ma demult am incercat sa fac cateva bloguri....dar nu prea a mers din cauza rabdarii...acum vreau sa incerc si sa nu ma opresc pana nu voi fi si eu cat de cat cineva p'aici pe net:)
  8. go4click! Deci asta e blogu ! Este pe blogger..e gratis Nu ma astept sa fac cine stie ce acum la inceput, dar am nevoie si de cateva pareri despre ce se merita sa scriu. Care sunt domeniile cautate la ora actuala...trebuie desigur sa ma asigur ca nu este nici concurenta foarte mare ... Multumesc, O zi buna !
×
×
  • Create New...