Jump to content

jsprq

Active Members
  • Posts

    117
  • Joined

  • Days Won

    1

Posts posted by jsprq

  1. asigurarea (daca o are, de obicei cand le vand nu prea mai au asigurare valabila), toate astea in cazul in care masina este inscrisa in RO.

    Daca nu mai are asigurare valabila , ai 2 variante , ori iti faci asigurare pe minim 6 luni , ori o duci pe platforma la RAR ca sa o poti inscrie pe numele tau . Deci de preferat ar fi sa iei o masina cu asigurarea valabila si sa te duci imediat sa o inscrii. Atentie , nu se mai poate face asigurare in vederea inmatricularii pe 1-3 luni , decat daca iei numere rosii.

  2. Daca esti putin atent , nu ai cum sa iei teapa ,cartea si talonul de Romania le vezi imediat daca sunt false , iti poti da seama foarte repede , nu trebuie sa scrie DUPLICAT pe nici unul dintre ele . Adeverinta ANAF ( in cazul in care ti-o da ) nu trebuie sa aibe o vechime mai mare de 30 zile de la data eliberarii .

  3. Si culmea, asa primesti tu laptopuri, pe banda rulanta?

    Chiar nu e treaba ta cum primesc eu laptopurile .

    Ba sincer voi aveti probleme grave , am scris si mai sus ca accept orice test asupra lui , merg cu laptopul si cumparator la magazinul de unde l-am cumparat . Ce dovezi mai trebuie ? Eu l-am cumparat din magazin , eu personal , cu numele meu , cash.

    In fine , daca esti interesat ne putem intalni si abia apoi poti sa-ti dai cu pararea.

  4. Limita fiind de 2GB/Zi/MAC?

    ARP Scan (Mai multe zile la rand ca sa prinzi cam toate MAC-urile valide) >> Faci o baza de date cu toate MAC-urile active in retea >> Schimbi MAC-ul la fiecare GB de trafic.

    PS: MAC-ul pe care-l folosesti nu trebuie sa mai fie folosit.

    Pentru a elimina sansele sa apara conflict intre 2 MAC-uri identice in retea: ARP Scan si vezi ce MAC-uri sunt active in acel moment si le compari cu cele din baza de date. Care figureaza doar in baza de date si nu in ARP Scan sunt "folosibile".

    Nu este o limita zilnica , poti descarca cat vrei , dar nu fisiere mai mari de 2 GB , am incercat sa descarc o imagine ISO , de 4 GB , descarca pana la 2 GB si se opreste.

  5. Am rezolvat folosint https in loc de http . Intru pe site-ul de torrente cu https si pot descarca orice torrent , a mai ramas doar limita de download de 2 GB

  6. Dupa ce am incercat sa instalez sistemul de operare mai sus mentionat , nu se mai aprinde calculatorul , am incercat sa instalez Ubuntu de pe stick , am dat sa instaleze , iar apoi s-a blocat , l-am lasat cam 30 de minute si l-am stins , de atunci cand pornesc caculatorul , beepaie de 5-6 ori si ramane ecranul negru . Am scos HDD-ul , am dat reset la bios ...

    S-a mai intalnit cineva cu chestia asta ?

×
×
  • Create New...