Jump to content

jsprq

Active Members
  • Posts

    117
  • Joined

  • Days Won

    1

jsprq last won the day on October 11 2011

jsprq had the most liked content!

Converted

  • Location
    5o1gpcn2 -ZONG22

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jsprq's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

14

Reputation

  1. Exista un meniu de unde pot sterge utilizatorul meu si postarile de pe forum ? Apar la cautarile pe google dupa nickname si nu vreau asta. Am dat mail prin "Contact us" insa nu am primit un raspuns. Multumesc , o zi buna
  2. .....................................
  3. ...................................
  4. ...............................
  5. ...............................
  6. Daca nu mai are asigurare valabila , ai 2 variante , ori iti faci asigurare pe minim 6 luni , ori o duci pe platforma la RAR ca sa o poti inscrie pe numele tau . Deci de preferat ar fi sa iei o masina cu asigurarea valabila si sa te duci imediat sa o inscrii. Atentie , nu se mai poate face asigurare in vederea inmatricularii pe 1-3 luni , decat daca iei numere rosii.
  7. Daca esti putin atent , nu ai cum sa iei teapa ,cartea si talonul de Romania le vezi imediat daca sunt false , iti poti da seama foarte repede , nu trebuie sa scrie DUPLICAT pe nici unul dintre ele . Adeverinta ANAF ( in cazul in care ti-o da ) nu trebuie sa aibe o vechime mai mare de 30 zile de la data eliberarii .
  8. Nu ma ajuta cu nimic procesorul i7 si 12 GB ram . Am nevoie de maxim 4 GB ram si procesor i3 sa pot dormi linistit . Sper ca am lamurit pe toata lumea .
  9. Chiar nu e treaba ta cum primesc eu laptopurile . Ba sincer voi aveti probleme grave , am scris si mai sus ca accept orice test asupra lui , merg cu laptopul si cumparator la magazinul de unde l-am cumparat . Ce dovezi mai trebuie ? Eu l-am cumparat din magazin , eu personal , cu numele meu , cash. In fine , daca esti interesat ne putem intalni si abia apoi poti sa-ti dai cu pararea.
  10. Laptopul nu are nici o problema , se poate verifica , am specificat deja asta , nu-l pot returna la magazin , nu accepta. Il vand pentru ca am mai primit unul , putin mai slab ca performanta .
  11. Sincer e treaba mea , nu cred ca asta conteaza . Laptopul este nou , se poate verifica oriunde . Chiar si la magazinul de unde l-am luat.
  12. L-am cumparat acum 3 zile din magazin , am factura , cutie , desfacut doar pentru poze . Pret 3200 RON pe factura il vand cu 2700 RON. Predare personala in Bucuresti , doar maine dupa ora 7 , zona Unirii.
  13. Se poate sterge contul de icloud din meniu , nu conteaza ce cont e , doar daca nu are activat " Find my iPhone".
×
×
  • Create New...