Jump to content

diablo666

Active Members
  • Posts

    446
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    pctrix.net

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

diablo666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputation

  1. @sandabot te rog actualizeaza link-ul de mega. Ms
  2. diablo666

    Nexus 6

    idea era ca gadgeturile nexus sunt mereu primele care primesc update-uri pe perioade lungi de timp, chiar. Ex: am avut un nexus 7 din 2013 si anu asta am primit update la android 5
  3. diablo666

    Nexus 6

    e mai complicat de atat trebuie sa fie compatibil s.a.
  4. diablo666

    Nexus 6

    Salut, As vrea sa-mi cumpar un nexus 6..ce spuneti se merita? are cineva de aici? Ar mai fi un S6 doar ca as vrea sa fie pure Android. Astept pareri/recomandari. Ms
  5. vreau sa deschid un site/firma de web design/grafica nimic complicat dar vreau sa-l fac ca la carte whmcs, suport tehnic, poate chiar si un serviciu gen owncloud pt un anumit segment de clienti s.a. Sunt sigur ca mxhost va face fata fara probleme insa ma gandeam sa mai gazduiesc cateva site-uri pt posibilii clienti pe hostul meu. (stiu ca nu ft profi asa dar aici ma refer la clientii cu un buget extrem de limitat...)
  6. daca nu ma insel easyhost sunt cei care tin emag-ul
  7. Salut, Va rog sa ma ajutati cu cateva pareri despre aceste firme de hosting. Ma intereseaza sa achizitionez un pachet shared. Mxhost ofera domeniu .ro gratuit dar din ce am auzit EasyHost ar fi cel mai bun din tara.
  8. va roaga fratili vostru...nu schimbati parola ca vreau sa ma joc si eu diseara the crew macar jumate de ora
  9. diablo666

    Whmcs

    multumesc Intrb.. astea sunt nulled? ai idee?
  10. cum sa nu iubesti limba RO? >>
  11. Salut, Am o mica curiozitate..exista vreo modalitate de a afla care sunt testele de eng pe care le dau cei de la amazon pt angajare?
  12. kkt...tu te smiorcai aici ca ai depus 2-3 cv-uri si nu te suna nimeni de 4 luni...wtf??? daca nu te cauta nimeni in 7 zile poti sa-ti bagi pula...tu mai astepti ca cineva sa te sune dupa o perioada atat de lunga? eu de vreo 2 luni incerc sa-mi schimb jobul..si in timpul asta cred ca am trimis peste 30 de cv-uri pe joburi care mi se potriveau. Acum cand ma mai suna cate unul primul lucru care sa-l fac e sa-l intreb din ce oras e stiu ca nu e profi..dar am aplicat prin toata moldova..plm Sfat: trimite cv-uri pana ce iti vine acru in pula...mai poti exagera putin pe acolo cu unele chestii sau mergi pe pile dai si tu 100 de "ieuro" si te baga careva pe undeva...
  13. Dupa ce va inregistrati mai apasati de 2x pe butonul "generate a voucher" > Screenshot by Lightshot
  14. aia la telefon mi-a zis ca ma pune sa semnez contractul inainte.. oricum am sa-i cer contractul maine sa-l citesc si eu (daca mi-l trimite)
  15. Buna seara, Am nevoie de parerea vb in legatura cu urmatoare treaba: Sapt trecuta am trimis la misto un cv catre o agentie de recrutari de pe olx. Azi ma suna una pe la ora 10 dim si imi spune ca in dupa-amiaza asta ma va suna alta duduie pt un interviun in eng. OK...ma suna aia..vb cu ea putin in eng (nimic deosebit...) vreo 5 min. dupa care imi spune...felicitari ai luat interviul..vineri pleci in UK la munca...WTF???? (primele 10 sec..am fost socat...) Pe la ora 18 ma suna alta duduie ) care incepe sa-mi explice cum stau treburile adica: - 50 Lire cominisionul lor; - 150 L autocarul; - 400 L cazarea pe o luna si un depozit pe care mi-l vor da la final inapoi - acte necesare: buletin si acte de studiu. firma este Office Interim din iasi langa lidl - ITM Voi ce spuneti? mi se pare extrem de suspecta toata treaba asta...+ cum plm din cate cereri au primit..si sunt sigur ca sunt de ordinul sutelor pt ca cu siguranta au postat pe mai multe site-uri ei ma cheama pe mine numai dupa un interviu la tel in eng.
×
×
  • Create New...