Jump to content

osyk1221

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by osyk1221

  1. Eu ma ocup cu C++ Stadiu: Incepator Am facut 500 boti din spread,.. astazi doar sa ma distrez putin. Cel de iStealer e uploadat pe multe torrente, serverul fiind blindat si 100% Fud. Avem 300 loguri pe zi.
  2. Ok .. Hai ca ne mai auzim si in alt Thread .. Nu are nici un rost sa ne certam pentru un cacat. V-am lasat,.. Rog un moderator sa inchida acest topic.Multumesc anticipat.
  3. Deci.. botii sunt foarte buni,daca ai un iStealer, Botnet etc. Sa va demonstrez cati bani pot scoate din pay per install. O sa vad astazi, sa ma ocup sa scot vreo 50 $ din .. 500 boti.
  4. Metoda de spreading: Torrente Clientul: Simplu de la CyberGate, ( necriptat ) Si te pot ajuta mai incolo cu 2 installs k trebuie sa plec. Salut!
  5. Sa traisca OH.. Sunt cam 350 servere acum in 40 minute.
  6. Are man mai mult de 12 ani. Si ajunge, de-l manca pe ala undeva sa deschida topic pentru toate cacaturile. E ProTV aici? Parca e forum de 2 zile si se discuta problemele de tot kkt aici. Hai gata!Un moderator sa inchida topicul si gata.
  7. SouL o laud pe mata:)) Tineti in plm vorbele tale la locul lor si nu ma fa sa te caut! Acuma chiar toti trebuie sa va dati mari ca vai eu is draq sa te ia..MM Copil orfan.
  8. Ba terminati cu smecheriile voastre intre 4 pereti. Mergeti in Focsani si rezolvati totul. .. eu il stiu pe joci ... nu aveti dreptul sa vorbiti doar de dragul de a vorbi, fara a cunoaste situatia. Ce draq vreti, extras la contul bancar? sau plm.. credeti ca il doare undeva de ce zic oamenii fara scoala? .. Lasati draq paravageala, mergeti in Focsani, si stai draq fata-n fata cu baiatul. Daca are bani nu are voie sa ceara scripturi? Ce plm,el este prost? Adica daca il poate obtine gratis sau mai ieftin, sa il cumpere mai scump? Aici se vede cine nu gandeste, si va rog terminati cu toate prostiile voastre si toate smecheriile voastre.Baietii destepti nu comenteaza o situatie nestiuta.;)Ceao. Si mai usor cu glasul ca majoritatea aveti glas unde nu trebuie. ..Voi credeti ca sunteti mai buni? Doveditio! Edit: Te doare capu ce il lasa tacsu sa faca? Eu cred ca tu ai fost legat de tactu si vrei sa te razbuni. Taci draq din gura si veziti in mm de treaba ta ( souL )
  9. Nu merita sa faceti nimic filelist'ului.Intr-adevar, are in staff si niste prapaditi, care abuzeaza de statutul lor.Dar God este foarte ok din punctul meu de vedere. Si nu merita sa incerci sa-l strici. Dau dreptate lui Nemessis si Nytro.
  10. osyk1221

    sql injection

    Imi dai si mie te rog fain versiunea aia de Pangolin care zici ca merge bine?Thx.
×
×
  • Create New...