Jump to content

g00d.daddy

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by g00d.daddy

  1. http://rstcenter.com/forum/27633-havij-pro.rst
  2. REMOVED BLECH: Te grabesti cu sfaturi de gen "BAN'. In conditiile in care am indicat sursa si am dat credite, a ma arata cu degetul fara folos mi se pare o copilarie. Paul4games: Nu stiu daca este FAKE...este instalat, iar versiunea este "1.12 PRO"
  3. RIP = Routing Information Protocol ? Rest In Peace? Ranger Indoctrination Program? Raster Image Processor? or Retard, Idiot ... Plm ?
  4. Am citit regulile forumului...da' am observat ca in multe posturi nu prea sunt respectate. Nu-i treaba mea pana la urma, de asta se ocupa NYTRO si ai lui . Am observat si figuri extrem de pitoresti, de ex. PAXNWO, care pare ca ii sarea si piperul forumului - glumeste mult da' vad ca si posteaza chestii utile. In alta ordine de idei, multam pentru binete si o sa incep sa vad pe unde ma regasesc si eu sa mai trag cu ochiul si/sau sa imi dau cu parerea...asa cum ii sta bine unui forumist RST (presupun). Apropos : vazui ceva legat de inginerie sociala - NEMESSIS pare expert in asa ceva...Niste link-uri bune pe undeva? Tromfil: Nu sunt perfect . Primul subiect de cearta cu cineva de aici promit sa fie curand si sa atinga o chestie utila, ca de offtopic-uri toti suntem buni.
  5. g00d.daddy

    Oy!

    X ani (22<=X=>30), Bucuresti, cunostinte IT medii-oleaca hardware, un pic programare WYSIWUG, limba romana - peste medie, sociabil, glumet, certaret si restul...vom mai vedea. p.s.: "respect" pentru cei care au simtul umorului, mm pt. ceilalti
×
×
  • Create New...