Jump to content

-=Nemesis=-

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

-=Nemesis=-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. 217.139.96.74@admin;admin cine dreaq isi pune cs server sh vnc la un loc pe un astfel de rahat de server? hai mah, ne facem si noi ceva bilete XD
  2. DarkIceee mah omule, da-mi un astfel de rdp si daca nu-mi fac eu user pe el apoi atunci nustiu...da cu acrobat: easy, daca am facut user ap stiu ce spun (nu are e afacere cu singur programul, era alta chestie)
  3. DarkIceee, daca ai admin rights POTI sa-ti faci user, daca nu stii ap nu vb...da` de acrobat nu-s povesti, trebuia putina "creativitate" si atat.
  4. mah, eu aveam un server-terminal de vinzare pizza XD intri pe ala shi te holbezi la programu` ce inghite cc-urile clientilor, si mai mult nimic, nici mycomputer, nici click-dreapta nika...pai sa-ti inchipui ca mi-am facut user prin acrobat reader XD...restrictile pot fi ocolite XD
  5. daca ai admin account iti faci alt user prin cmd, apoi il faci invizibil prin regedit, intri de pe user-ul nou si faci ce vrei...chestia se face intr-un minut daca tapezi repede XD
  6. pai, nu am zis nimic despre accesul la consola, este firesc, chiar si pe screenshot scrie ca e un GUI al bruteforce-ului TSS, care e insasi brute de consola XD, diferite GUI-uri fiind create pe baza lui, fapt, numit de rusi "a descoperi bicicleta". Dar mai exista si bruteforce-uri care luceaza cu alt port, avand o "alta" modalitate de lucru...nu vb de chestia cu ghiciea parolei, ci de alte cai de conectare (RDP, VNC, SSH, Telnet etc) s.a.
  7. in public sunt o sumedenie de bruteforce-uri, avand interface diferit, dar aceeasi modalitate de lucru...Zatarra, daca nu-ti e greu, afiseaza denumirile soft-ului pt windows, sau da-mi un pm cu alea))
  8. stai, lume, dapu` de cand sunt bruteforce-urile alea in public? cum ar fi batranul NTscan... to metisdk : rdp-urile sunt folosite de crack-eri, pentru a asigura un bruteforce 24/7...dar p/u aceasta DSul tre sa fie performant si cu conexiune rapida la net, canal larg etc. Rusii vand astfel de rdp-uri, pretul depinzand de configuratia serverului. Nu te sfatui sa le pui in public, caci se gasesc cocalari care se "lumineaza" pe astfel de servere, ce aduce la inchiderea accesului la rdp, deci, serverul e pierdut, fie el bun p/u brute sau nu prea.
×
×
  • Create New...