Jump to content

reeddeer

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by reeddeer

  1. Am inteles asta: iei 2 fisiere: unul .exe unul .doc, le pui intr-o arhiva .rar dupa care cu winrar convert archive to SFX, SFX options, unde ai run after extraction ( de exemplu dau fisier .doc) si ai run before extraction (de exemplu dau fisier .exe) si ai fisierul final convertit la SFX, de ex ceva.exe. Cand dai dublu click pe ceva .exe iti extrage si executa si fisierul .exe si fisierul .doc. Aici e singura nelamurire la mine. Imi raman 3 fisiere (cel SFX, cel .exe si .doc) pe cand la programul pe care l-am primit raman doar doua (cel SFX si cel .rtf). Cum?
  2. Corect cu winrar nu poti sa faci virusi. Ce e curios la mesajul pe care l-am primit: este .exe dar are 2 fisiere (unul rtf unul .exe). Cand dau dublu click pe el imi deschide(dezarhiveaza fisierul original) doar fisierul .rtf. Nu imi arata niciunde vreun fisier .exe in afara de cel downlodat. Aici nu inteleg.
  3. Pentru gabyhacker. Cum poti sa faci un virus nedetectabil cu winrar? Merci mult. Intreb asta pentru ca tocmai mi-am furat-o din neatentie. Am downlodat mesajul fara sa ma uit ca era .exe si cand am vrut sa il deschid mi-a aparut un fisier .rtf. Banuiesc ca era facut cu winrar.
×
×
  • Create New...