Jump to content

ionik13

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ionik13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. astazi dimineata cand intru sa ma loghez scrie yahoo romania ce sa fac ma mir si vin si postez aici!
  2. Eliminarea functiei de click dreapta pe desktop!!! joi, martie 18th, 2010 | Author: admin Acest ghid este foarte folositor userilor care vor sa-si protejeze setarile de baza ale sistemului impotriva schimbarilor nedorite (schimbarea temelor, rezolutiei, screen saver-ului, etc). Urmati pasii urmatori pentru a elimina functia de “right – click” pentru desktop. - trebuie sa fiti logati pe computer ca administrator; - apasati Start – Run si in fereastra nou aparuta scrieti Regedit; - in fereastra nou deschisa urmati calea: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer; - in partea dreapta a ferestrei vom crea o noua valoare DWORD cu numele NoViewContextMenu careia ii asociem valoarea 1; - inchidem fereastra Regedit si restartam computerul; * Pentru a reveni la setarile initiale urmati aceeasi procedura si stergeti fisierul NoViewContextMenu din Regedit. sursa:Index of / (mentionez ca site-ul sursei este in mentenanta temporara)
  3. Caut azi pe net si ghici ce gasesc o fotografie ( Filelist) cu prea multe detalii sa fie oare adevarat? Oare filelistul e condus de hackeri?!(adik ma refer la faptul sa fie spart de niste Floodari (H many) cuminti? Si se intelege ca God nu si-ar da poza de la profil pe net(deci presupun si eu)!
  4. Se poate anula ce a facut un astfel de script?
  5. Daca tot e Mos Nicolae nu cred ca trebuie sa mai faci selectii +++... scz daca am deranjat staff-ul:D
  6. Completat acum vad rezultatele!
  7. ionik13

    Wikileaks IP

    Eu nu inteleg dc astia dupa atatea atacuri la guvernele lumii nu inchid site-ul asta!? chiar si la ip-ul site-ului?
  8. neutrin02008@yahoo.com te rog daca vrei!? te rog plm thx plm esti ultra extrem!!!
  9. Fie i-a linku original dar tu te chinui: ShareCash.Org - Make Money Uploading Files! - Hi5 Pirate Coins Hack.rar
  10. Pt. ca 1. cauta la tutorial e linku original si 2. e extra-super-ultra grau sa-l dai jos de pe server!
  11. 1. pt. ca folosesc monedele pt. jocuri! 2. e cam acelasi procedeu ca si la jocuri!
  12. Nu de mult timp a parut un nou hack pt. hi5 numit pirate hack v2, am urmat intocmai tutorialul de aici dar fara reusita. EDIT: Pentru a downloada hackul de pe share cash trebuie sa va schimbati ip-u si sa va chinuti cu ``Surveys-urile,,. Nu stiu de ce e asa greu dar pana la urma la-m downloadat si il puteti lua si voi de aici .Sper sa ma ajutati mersi! EDIT 2: pt. cei care nu incredere uitati aici linkul original: http://sharecash.org/download.php?file=959763 dar va avertizez v-a dura muult pana ce il da-ti jos!
×
×
  • Create New...