Jump to content

SmileyTavy

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SmileyTavy

  1. Nu merge pe toate site-urile care au optiune de plata prin PayPal, ci pe cele care folosesc scriptul vechi de la Paypal.
  2. cel mai simplu mod de a-ti face un proxy folosind un root, este combinatia de programe "Bitvise Tunnelier" si "Proxifier". Folosind acestea 2, nu mai e nevoie sa faci setari si in browser. Mai mult de atat, noul proxy folosit va merge si pe alte aplicatii pe care le deschizi (mIRC, Messenger, Skype, etc) PS: Merge sa faci proxy folosind si un nologin Spor.
  3. pentru a beneficia de "produsele achizitionate" folosind acest mod, trebuie sa gasiti site-uri cu "instant delivery" la plata prin PayPal
  4. Uitati aici root ADEVARAT primit de la MarioFinutz. 47 de procesoare!!! Daca vreti si voi, cereti, mai are astfel de "frumuseti" la preturi super bune.
  5. bai, fata de altii de pe aici care dau tzepe, MarioFinutz chiar nu da tzepe si va recomand sa luati de la el. Mai ales ca ofera si suport la ceea ce da. Si mie mi-a dat aseara un root de scan (id: smartzone_ro). Recomand cu placere pe MarioFinutz pentru calitatea serviciilor care le ofera. Spor la "pescuit"
  6. a reusit careva sa faca o lista de site-uri?
×
×
  • Create New...