Jump to content

Grammar

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Grammar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Grammar

    Salut!

    Nu imi aduc aminte sa fii afirmat ca limba engleza nu imi place.
  2. Grammar

    Salut!

    Nu. Cunosc regulile. Nu am scotocit fiecare post. Le iau la nimereala, trebuie sa fie de o dimensiune cat de cat rezonabila. Un apostrof denota o mare saracie spirituala? Si ca sunt manelist? Se pare ca nici una dintre supozitiile tale nu este valabila in cazul meu. In legatura cu siteul, il stiu. In legatura cu diacriticele, nu era nevoie sa imi dai o pagina de Wikipedia pentru a intelege. Stiu cum se folosesc, crede-ma. Tinand cont de profilul siteului, dupa cum zici tu, am ales sa nu folosesc diacritice. Se pare ca nici tu nu intelegi anumite aspecte, pe langa cel cu apostroful. Nu pun pe nimeni la zid, dupa cum ai vazut, am corectat. Nu m-am luat de nimeni in prima instanta. Cat despre mine, nu voi salaslui prea mult timp pe acest taram, vreau doar sa indrept ceva, pe cat e posibil. Nu depinde de mine.
  3. Grammar

    Salut!

    Salut, eu sunt Grammar. Bine v-am gasit. Am venit (sau poate eram de mai mult timp) cu gandul de a face putina ordine printre cuvintele si semnele de punctuatie de pe aici. Se pare ca reactiile primite nu sunt tocmai cele la care ma asteptam. Unora nu le place ordinea, ce sa le faci. Macar m-am ales si eu cu un prieten pe viata (ripoff). Pentru ca sunt si eu om, mai gresesc. In caz de ceva, astept o corectare din partea voastra.
  4. Aici scrii, nu vorbesti. Nu ma timoreaza comportamentul tau pueril. Si tot nu stii sa scrii. Nici sa injuri nu stii, rusine! Nu ma asteptam ca un ignorant ca tine sa inteleaga ce incerc sa fac eu aici. Rescriere: Baga la cap, macar cu injuratul sa stai si tu bine. Probabil o sa iti trebuiasca DEX-ul ca sa intelegi. Sper ca stii cum sa scrii DEX. Cu X de la xenofob, nu cu CS de la Counter-Strike.
  5. Iti apreciez incercarea de a scrie corect, se cunoaste. Totusi, ai cateva greseli. Rescriere:
  6. De ce? Crezi ca stii prea multe? Se pare ca nu. Nu stii sa scrii, probabil nu stii nici sa vorbesti. Bine ca "o parte din cei de pe forum sunteti elevi", se pare ca tu nu prea ai fost elev. Nu mai stie omu' sa aprecieze un gest. Mai bine dai niste "bani grei" pe carti. Corectari: Nu arata mai bine?
  7. Corectari: Corectari: Corectari: Corectari: Corectari: Corectari:
×
×
  • Create New...