Jump to content

D4Rk M3sSIah

Active Members
  • Posts

    242
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by D4Rk M3sSIah

  1. Am primit mass-ul asta si nu am putut sa nu il postez :D

    Presedintele de la Hi5 a declarat azi ca toate profilele de pe Hi5 se inchid.Daca vrei sa votezi sa-ti raman valabil adresa de Hi5 trimite acest mesaj mai departe.....k Dik ala kt tupeu scz de mass, lam primit shi yo
  2. E interesant! Seamana cu PSP! Nokia de vreo cativa ani a inceput sa faca telefoane foarte bune, chiar da startul la unele brand-uri.

    Dar ca si la N95, are unele lucruri care nu isi au rostul, de exemplu camera de 6 MP. Ce naiba sa faci cu asta? Ca imaginea sa iese de 6MP iti trebuie obiectiv mare, iar CCD-ul pe masura! Asta de cat de mare il are? Cat o unghie de la degetul mic? Si in plus, tot ce trece de 3-4 MP nu se mai distinge diferenta cu ochiul liber. Asa ca ... desi e brand-new stuff, are si lucruri bagate in prostie!

    Sfatul si parerea mea: Nu merita!

    P.S. Nu inteleg de ce folosesti "noua nokia n96"? Mi se pare ca e telefon, iar acest cuvant e la genul masculin.

  3. Nu inteleg de ce te iei de mine? Nu am recomandat Borland Pascal! Incercam sa-i lamuresc ca in scoala la mine nu se face C++!!

    Am zis o data ca un program se poate face in pascal, bun, o caterinca mica, dar nu inteleg de ce tot enervezi ....

  4. Ce invazie de useri pe RST ...!!! Vad ca acuma e foarte la moda sa te prezinti :P, pana acum ceva timp nu zicea nimeni nimic pe rubrica asta :)

    ONTOPIC:

    Bun Veni!

    (vad ca lui Pitbull i-a pierit pofta de "Bun Venit"...)

×
×
  • Create New...