Jump to content

D4Rk M3sSIah

Active Members
  • Posts

    242
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by D4Rk M3sSIah

  1. Am primit mass-ul asta si nu am putut sa nu il postez
  2. Am tot citit de CQ asta, dar nu inteleg ... E un fel de trivia dar cuceresti Romania? Sunt si premii? Ei cum isi castiga "existenta", platesc jucatorii ceva? Ca mie mi se pare non-profit, ca daca ar fi ceva bani pe acolo as intelege de ce se tot dau mari 'goange' ...
  3. Am un Fujitsu Siemens Amilo Pro, dar am o problema cu dvd-rom-ul, nu merge eject-ul, nu imi scoate cd-ul. Nu merge nici de la buton nici de la Eject ... Cand apas pe buton clipeste de 2-3 ori ledul si se opreste, la Eject clipeste de mai multe ori si face si niste zgomote usoare ... Ce are?
  4. Numele arhivei esti numele template-ului?? Daca vreti sa va cautati ceva anume, de ce nu intrati pe templatemonster.com si decompilati ce vreti, nu e greu...
  5. D4Rk M3sSIah

    hello

    Welcome! Other french dude?
  6. Nea' Gates a zis ca o sa doneze toata averea sa, iar copilul (sau cati drq o avea) va primi doar 10% Daca o luam procentual ... e foarte putin Daca ne gandim totusi cata avere are, e mult al drq
  7. Bun Venit! Esti din buca? Ma bcucur pt tine
  8. E interesant! Seamana cu PSP! Nokia de vreo cativa ani a inceput sa faca telefoane foarte bune, chiar da startul la unele brand-uri. Dar ca si la N95, are unele lucruri care nu isi au rostul, de exemplu camera de 6 MP. Ce naiba sa faci cu asta? Ca imaginea sa iese de 6MP iti trebuie obiectiv mare, iar CCD-ul pe masura! Asta de cat de mare il are? Cat o unghie de la degetul mic? Si in plus, tot ce trece de 3-4 MP nu se mai distinge diferenta cu ochiul liber. Asa ca ... desi e brand-new stuff, are si lucruri bagate in prostie! Sfatul si parerea mea: Nu merita! P.S. Nu inteleg de ce folosesti "noua nokia n96"? Mi se pare ca e telefon, iar acest cuvant e la genul masculin.
  9. Perhaps he saw the lots of "Salut" here...
  10. http://earth.google.com/ Pot sa imi vad casa
  11. Legatura dintre PC si telefon cum o faci? Prin internet sau pur si simplu prin cablu USB?
  12. Bun Venit! OFFTOPIC: Frumoasa gramatica
  13. Ali G in Da' House ... Genial filmul
  14. Doar ca le ascunde, dar pe profil scrie acelasi numar de comment-uri. La mine nu merge ... nu le ascunde. Trebuie facut ceva la vulnerabilitati? EDIT: Merge! Totusi, nu se poate face ceva sa le stearga?
  15. "RE" nu vine de la "REPLY"? Ma gandesc la mail-uri. Cand ii raspunzi la un mesaj (dai reply) o sa scrie 'RE: Subiect' Nu e de acolo?
  16. @Ras: ce ai spus tu la inceput fac eu de fiecare data cand configurez conexiunea. Nu imi gaseste singur IP-ul, trebuie sa il setez eu, impreuna cu DNS-ul si mask.
  17. kwe, da-mi un PM cu thema aia, te rog Sau cel putin pack-ul pt bara din stanga!!
  18. Dude, daca nu sunt tolerate greselile gramaticale din lb romana, asta nu inseamna ca trebuie sa scrii in engleza mai multe greseli. English is a must!
  19. FUCK ...... Ce-a facut conquiztadorul asta
  20. Nu inteleg de ce te iei de mine? Nu am recomandat Borland Pascal! Incercam sa-i lamuresc ca in scoala la mine nu se face C++!! Am zis o data ca un program se poate face in pascal, bun, o caterinca mica, dar nu inteleg de ce tot enervezi ....
  21. Ce invazie de useri pe RST ...!!! Vad ca acuma e foarte la moda sa te prezinti , pana acum ceva timp nu zicea nimeni nimic pe rubrica asta ONTOPIC: Bun Veni! (vad ca lui Pitbull i-a pierit pofta de "Bun Venit"...)
×
×
  • Create New...