Jump to content

virusz

Active Members
  • Posts

    1260
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

virusz last won the day on April 24 2021

virusz had the most liked content!

Converted

  • Biography
    _!_
  • Location
    _!_
  • Interests
    _!_
  • Occupation
    _!_

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

virusz's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

505

Reputation

  1. aia e dacă nu m-am făcut hacer să fac bani la imprimeu, acu îmi zice șefu la internet despre ce să scriu la offtopic, și mai sus scriam ceva despre limbaj, parcă îmi vine să mă răzgândesc :), eu mi-am luat deja doza, nu vreu supra
  2. @sefu9581 e destul să rămâi fără curent, aia cu "pă viață" și cu lumea ailaltă o zici tu acu sigur dar cine îți ia ție dreptul de a te răzgândi?, nu am fost hacer, un bețivan internaut în schimb da, nici corporatist și nici bugetar, aia cu involuția m-a zgâriat, dar asta e, fiecare consideră cum vrea, banii nu sunt cel mai important lucru pentru toți și nici pensia nu te ține în viață, ești cam aprins pentru treijdă-ani dar oricum ai vreme ps: simplu sau nu, parcă îmi era dor de o mică discuție de genu.
  3. 34, a fost nou, m-am mutat la casă și cam așa a început, oricum o dai e de lucru fizic, asta te poate ajuta,nu mai ai nevoie de alte "mișcări", eram la capăt de linie și acum mă simt la jumătate :), sună ca naiba fermier și apicultor pentru mine că nu mă pot numi așa, am câteva capre și stupi în jur de 50 deci na, consider că mult mai bine pentru mine și cei de aproape, în rest, părerile se împart, mie nu îmi trebuie mai mult.
  4. și eu precum am mai zis, mă bucur că ai mai trecut pe aici, consider că am trecut peste perioada critică, nu ajunsei la cocă decât la sare, da am scăpat repede, de canabis m-am lăsat, m-a oprit în plandemie un filtru și aveam +-5 kile în portbagaj cu borcane cu muguri pe care mă duceam să îi bag în sobă :))), am scăpat că nu s-a uitat în portbagaj, în rest fac reparații electronice și nu îmi mai aprind țigara de la un scurt-circuit, am niște capre alpine și albine, de băut beau lapte cu miere și câte un vin roșu dar mai rar, la relantiu numa mereuț.
  5. kw3rln da, memoria :)), ce să zic, am văzut că se poartă "glumele" pomenite, tot așa procedam dar a trecut timpul și cred că e un viciu, acum cumva citind și alte postări mi-a trecut senzația de la prima idee.
  6. nu sunt sigur că ești tu Nemessis dar dacă ești, mă bucur, probabil zilele astea a fost cel mai mare trafic din ultimii ani pe forum, oricum ce consider că nu întrebuințezi bine e limbajul vulgar, în rest, Doamne ajută! și da, kw3rnel mai lipsește la apel de mult timp
  7. la început era ceva cu xss, shell, securitycrew ceva de genu', nu mai ţin minte, şi da, era plin de beţivani (inclusiv), era tare atunci, acu s-a maturizat comunitatea datorită şi administratorilor şi în special Nytro. şi eu mai întru uneori.
  8. o alternativă: le poți cere celor de la digi să îți pună routerul în bridge, pe urmă adaugi după el ce router vrei și gata.
  9. UOEAVGMM6 - folosit să mă înregistrez, mulțam
  10. Detection ratio: 1 / 65 - e unul singur momentan, se foloseste o tehnica de injectare care e totusi vazuta ca si potential malware, ideea e ca daca aveti versiunea 8.4.1 e mai bine sa nu faceti update la 9.0.2 pentru ca jailbreak pentru 8.4.1 e pe cale sa apara. in schimb asta pentru 9.0.2 e un fel de semijb.
  11. iOS 9.0.2 Jailbreak Released by i0n1c [on 05 Oct,2015] i0n1c has just released its jailbreak tool for iOS 9.0.2, which is called i0n1c Jailbreak for iOS 9.0.2. Just visit jailbreak.i0n1c.com to jailbreak your iPhone, iPad or iPod. Or visit i0n1c - iOS 9.0.2 Jailbreak for more details i0n1c - iOS9 Jailbreak The released i0n1c tool is designed for partially jailbreaking iOS 9.0.2.
  12. Si eu sunt doritor sa dau un ochi pe el.
  13. Pamantul sta pe loc, universul se invarte in jurul lui, e falsa stirea.
  14. https://www.youtube.com/watch?v=QJWf51otHto
×
×
  • Create New...