Jump to content

kav_detox

Active Members
  • Posts

    471
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Interests
    grude

Recent Profile Visitors

1720 profile views

kav_detox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

23

Reputation

  1. Va fi razboi... pe tema religiei. De fapt, cred ca se va dori desfiintarea ei, pentru ca majoritatea neintelegerilor din cauza asta vin. Dupa aia va fi bine, aparent... apoi armaghedonul
  2. Donboo, penibil... ai siteul ala de cacat de 10 mii de luni (mai mult, ma si spamezi pe skype zilnic cu reclame de cacat in care bagi sute de persoane doar ca sa vada cat de prosti sunteti), dar tu nici macar nu i-ai dat drumul... de fapt vad mesajul ala de vreo juma de an (care e de cacat, de asemenea... se vede ca-i facut de un putoi fara buletin (ori abia scos)). Si la ce minte aveti voi, mai mult de un samp si un counter nu o sa fie (sau chiar daca vor fi, o sa dispareti asa cum ati aparut, pentru ca sunteti prea prosti ca sa mentineti un site activ si cu interes). Cam asta e mediul in cacatul asta de tara si in partea asta de net. Am jucat si eu samp cat eram ca tine, dar nu-mi amintesc sa fi facut faze de genul... Si cu astia de pe RedzMax ce-ai avut? Omul se tine de treaba de 4 ani si o va face in continuare, mai ales ca se vad rezultatele... si crede-ma ca nu a incurajat niciodata reclama prin metode pe care ai ales-o tu... Bag pula, stiu ca n-o sa-ti intre nimic in cap, dar poate peste cativa ani o sa-mi dai dreptate, daca n-o sa te afunzi mai mult in prostia in care esti acum.
  3. Pentru PC ai?
  4. Care-i treaba? La check out scrie "Total: Necunoscut deocamdat?"
  5. A trist, misterios si fascinant in acelasi timp cand te gandesti prin cate a trecut omul ala in 100 ANI, adica un secol in pula mea. Ce fel trece viata asta... Si mai trist este cand ma gandesc ce simte el cand se vede in situatia respectiva, cu toate adunate si doar amintirile ramase.
  6. Am gasit cu 100 lei FIFA 14 + 15 (si dvd-uri), chiar langa orasul meu. Deci anuntul nu mai este valabil
  7. Salut. Cumpar licenta pentru FIFA 15 (care se activeaza pe Origin). Pot sa dau 20 euro.
  8. https://www.facebook.com/photo.php?v=4238240677806
  9. Vand cont Origin cu FIFA 14, Dead Space, Burnout Paradise. Contul de FIFA 14 are level 30 - http://i.imgur.com/UMYuA1o.jpg 2 echipe: http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=eedcMeqPnK6bb:pc http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=cqxutNt1nK6a9:pc + alti jucatori, contracte, stadioane, mingi si multe altele. Coins: 63.056 La achizitionare primiti GRATUIT si un cont Origin cu FIFA 13 (+ toate bunurile de pe cont) + 10 conturi filelist + conturi pe aproape orice tracker romanesc (la alegere) Pret: 200 RON Pentru alte informatii, contactati-ma.
  10. foarte bine nu puteam sa ma loghez deloc...
  11. Vand cont Origin cu FIFA 14 / Dead Space / Burnout Paradise. Contul de FIFA 14 are level 35, 2 echipe smechere, 63.000 coins si multe altele. Cine il cumpara saptamana asta, primeste gratuit si un cont Origin cu FIFA 13 (+ toate bunurile de pe cont) + 3 conturi filelist Addict + 1 cont pe aproape orice tracker romanesc (la alegere). 200 RON Pentru alte informatii, contactati-ma.
  12. https://www.youtube.com/watch?v=tRzy27xed94 pfu'
×
×
  • Create New...