Jump to content

Danielle

Active Members
  • Posts

    164
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    Washington
  • Occupation
    Student

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Danielle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Danielle

    este funny.

    se pare ca acest baiat se amuza pe baza hacking-ului http:// video.aol.com/video-detail/traffic-sign-hack/2295203971
  2. Danielle

    O sugestie .

    sincer nu stiu daca trebuie un alt numar adaugat ca si area code sau country code.. 'nu am sunat niciodata din europa la un 1800 number..' dar am sa ma interesez si iti zic
  3. inseamna ca problema nu este bine descrisa..ma-m gandit la acest lucru ca sa le suprapun sau sa le fac in rezolvare 3d dar se pare ca din descrierea problemei este in plan flat..dar chiar si in plan flat exista o rezolvare dar nu stiu acea teorema de matematica care iti da rezolvarea ..
  4. Danielle

    Movies !

    Va recomand acest film ..este super funny sper sa va gasiti iubirea cu adevarat . http://www.watch-movies.net/movies/the_hottie_and_the_nottie/
  5. Danielle

    O sugestie .

    Acest numar este 'CORECT' chiar acum cateva minute am sunat ca sa verific numarul dupa ce am citit cea ce ai scris.. si numarul este corect.. 1-866-800-8092 Un alt numar de telefon pentru Small Businesses: 1-866-562-7219 acest numar de telefon este pentru a contacta yahoo pentru problemele cum ar fii websites, reclame, sau business services "Nu stiu daca este si pentru e-mails" dar poti sa ii suni la acest numar sii le spui ca sa te transfere la e-mail services..
  6. Danielle

    O sugestie .

    ai 2 posibilitati ..poti sa contactezi Yahoo Customer Care prin e-mail sau prin telefon 1-866-800-8092. -daca contactezi yahoo prin e-mail o sa astepti o serie de e-mailuri back and forth care o sa te intrebe o multime de intrebari: security question, old e-mail,numele tau, si tot acest proces o sa dureze 2..3 saptamani.. -daca ii contactezi prin telefon (trebuie ca sa vorbesti engleza) nu au inca setat un customer care in alta limba doar engleza. si acelasi lucru ..o serie de intrebari,dar procesul o sa dureze cateva minute.. Lokipaki ..daca vrei sa intri in vechiul tau account dar nu poti pentru ca nu iti aduci aminte intrebarea secreta atunci poti sa contactezi yahoo prin telefon ..o sa iti puna o serie de intrebari..iar cand te va intreba care este intrebarea secreta le spui ca ai uitat dar poti sa le spui informati ce si e-mails care ai avut in e-mailul vechi si momentan esti confuz si nu iti aduci aminte dar sa iti spuna cu "apropo" care este intrebarea secreta ..si atunci ei o sa iti spuna cu aproximatie care este intrebarea ta secreta si atunci le spui si raspunsul .."Eu am incercat si a mers".
  7. Va dati seama ca am vazut acest film cand sa postat aici si cand am vazut am inceput ca sa plang nici nu imi venea ca sa cred de cele intamplate asa ca m-am decis ca sa fac o ancheta personala asa ca am avut o convorbire telefonica cu ministrul de conseling Daniela Gitman,'chiar ne avand autoritate in baza acestul caz pentru ca nu au fost implicat nici un cetatean strain sau o persoana diplomatica' dansa sa oferit ca sa ma ajute si mi-a oferit toate informatiile necesare privind acest caz, asa ca am contacta aparatul central bucuresti am luand legatura cu unul dintre secretari de stat doamna Katalin Barbara Kibedi care mi-a spus ca sau luat masuri speciale in acest caz chiar inainte de samitul NATO si ca ancheta continua cu investigatii ale celor 3 ofiteri aflati la fata locului pentru coordonarea traficului si prevenirea de incidente. de altfel am contactat ministerul sanatati cu privire la faptul intarzieri ambulantei 20 de minute prin care mi sa raspuns ca majoritatea ambulantelor a fost asezate in apropierea culoarului diplomatic, investigatia ambulantei inca continua si voi fi anuntata telefonic cand cazul este rezolvat. de alfel am cerut informati de la directia generala de politie a municipiului bucuresti privitor la procesul de investigatie si rezultatele acestuia.. care imi raspunde urmatoarele : de alfel am primit informati privitor la acest caz de la secretariatul general al guvernului dar este un .pdf file si nu pot ca sa il deschid pentru ca nu am Adobe Reader..dar am sa postez informatile mai tarziul.. asa ca astept un raspuns de la ministerul sanatati si ministerul justitiei..
  8. Danielle

    o prostie ...

    despre critici am inteles. raspunsul la intrebare nu stiu cine este CPT ...
  9. Danielle

    o prostie ...

    Ha.ha.ha esti funny .. nu stiu raspunsul la intrebarea ta, intreaba pe o alta fata (eu nu iti raspund) sa vezi ce prostii o sa iti raspunda. (Nu ti-as recomanda ca sa incerci)
  10. Danielle

    o prostie ...

    pot ca sa stiu de ce am o piluta neagra..?
  11. Danielle

    o prostie ...

    :oops: Multumesc Kenpachi. stiu am facut greseli si fac ..si voi face greseli dar asta este.. dar sa stii ca iti multumesc pentru corectare.
  12. Danielle

    o prostie ...

    cred ca asta ar fii ce-a mai neplacuta intrebare care poti sa ii adresezi unei fete..poti sa intrebi despre aproape orice..fizica, astronomie, retete de mancare, bunici sau orice altceva dar cand vine vorba despre asl pls sau ai prieten :shock: ..Uhh..eu personal caut butonul -x- din partea dreapta sus si daca toata lumea este curioasa de o poza ..poti sa te uiti la avatar si imi vezi ochisorii
  13. Danielle

    o prostie ...

    Cine doreste ca sa ii pun numele pe urmatorul RST Tort care am sa il fac ..(Nu stiu daca o sa puteti sa si mancati macar o feliuta ..) dar promit ca pun poze ca sa fie toata lumea happy .
×
×
  • Create New...