Jump to content

-VIP-SoftKill

Active Members
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

-VIP-SoftKill's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Eu astept de vreo 2 luni sa mi vina scriptul de la Add Sense
  2. Sigurantza inainte de toate! ) se gaseste si sub 7$
  3. Nimeni nu poate sa te ajute...decat tu insuti ..INVATZAND! LE: Si cred ca scrie destul de clar de ce nu functioneasza hi5' ul "We're performing maintenance right now, in order to make the site better than ever. Please be patient - we'll be back real soon!"
  4. Ai dreptate..circula astfel de massuri pe mess..si eu m-am luat in gura cu cativa,in special cateva proaste care o tineau cu a lor HI5 a fost inchis. "Presedintele hi5-ului Toader Laurentiu a facut greva pe hi5, daca vrei sa iti recuperezi hi5-ul trimite aces mass la toata lista ! Nu este o gluma , s-a verficat scz de mass"
  5. ba dai draq edit si schimba numele subiectului ca te faci de kkt... ce draq de hacar sa pice hi5 u ...probabil fac upgrade la server si de aia nu merge accesat hi5 ul..nu e prima oara!
  6. Daca ati folosit vreunul Ardmax Keylooger si aveti bunavointa sa imi raspundeti la o intrebare..PM me plz. Sau daca stiti undeva un tutorial bun..in engleza..postati plz! 10X
  7. Inca unul tare http://www.youtube.com/watch?v=Ncy9bs1plpM
  8. http://www.youtube.com/watch?v=E1654hdALhk Numa un roman poata sa faca asa ceva la web :shock: :shock: io am tampit de ras
  9. Holly fucking shit ce ai la prieteni:O :shock: :shock: :shock: :shock:
×
×
  • Create New...