Jump to content

DreamsArchitect

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DreamsArchitect's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Mda.. si stau eu sa ma intreb, asa.. intr-un moment de fericire.. Oare care este PRIMUL LOC unde o sa vina politia ? (care se si aude) .. sa fie poate SINGURUL APARTAMENT cu lumina din oras ? Demisec, rosu.
  2. 1. Postul si mai ales filmuletul mi se par ca nu-si au locul aici. (pa'e'ea mea) 2. A te sinucide inseamna sa dai dovada de un IMENS grad de lasitate. 3. De la regula 2, se exculd : nebunii, cei bolnavi cu dureri extreme, cei care isi dau viata pentru a salva alta. De ce sa te sinucizi ?! Oricand poti sa o iei de la 0. Sunt multe momente in viata cand ti se pare ca nu mai ai nici un motiv sa continui.. si totusi.. sa te declari invins de soarta, de greutati.. E LASITATE. Suntem OAMENI. Fiinte intelgiente prin definitie. (homo sapiens sapiens) Mereu putem sa o luam de la 0. Mereu putem sa infruntam greutatile Nush' de ce dar theadul asta imi aduce a "talk show a la OTV" Inchin un Tokay pt. voi.
  3. Mai tw8, era clar la cine se referea Nea' Zaraki, dar eu l-am lasat pe Tyr cu speranta. Cine stie, poate dintr-o dorinta de a se afirma,data de speranta cuvintelor lui Bankai, se apuca omul de programare. (mda.. I know it's far fetched) Seara buna, lume buna.
  4. Esti in Romania. Greselile se taxeaza. Nu fi blegut. Ia o gothic-girl, fa-o fericita cu acel bilet si apoi asteapta recompensa din partea ei.
  5. Poti sa verifici daca sunt filtrate IP-urile sau porturile ? Mi se pare putin probabil sa filtreze IP-uri. Ti se incarca paginile cu torenti dar nu iti merg programele ?
  6. Salut, tu ai facut comanda pentru un bilet, dar de platit ? Cate ai platit ? Oricum, frumos din partea ta ca oferi (cu plata sau nu) un bilet unui fan. Bafta.
  7. E windows. Se vad clar iconitele specifice windows : sound volume, winamp, lan connect, msn..
  8. Vad ca foarte multa lume este inca putin confuza. Cate tipuri de baterii exista ? Ce tipuri de baterii se formateaza? De cate ori ? and so on... Hai sa le luam pe rand. Exista 4 tipuri de acumulatori pentru mobile. *NiCd *NiMH *Li-ion *Li-Pol Acum putin istoric si proprietati de spre fiecare : *NiCd - primul tip de acumulator folosit in industria prod. de mobile. - mare, greoi, poluant (motiv pentru care in unele tari a fost oprita fabricarea. - NECESITA formatare, o data la 3,4 saptamani. (regretatul meu Motorola d460 avea asa ceva) *NiMH (Nichel-MetalHibrid) - urmatoarea generatie dupa NiCd - nu mai era poluant (sau nu la fel de mult ca precedentul) - NECESITA formatare, O SINGURA DATA, la inceperea ciclului vietii *Li-Ion - mult mai usor fata de precedentele generatii. - NU NECESITA FORMATARE. 100% ! Il cumperi, il incarci (nu 3 zile si 3 nopti cum recomanda anumiti dealeri) pana telefonul arata ca este incarcat iar apoi il folosesti normal. - poate lua doar forme dreptunghiulare *LiPol - cele mai noi si mai avansate tehnologic - aceleasi proprietati ca si Li-Ion doar ca poate fi "turnat" in orice forma - NICI ACESTA NU NECESITA FORMATARE. DE NICI UN FEL. Asa ca mai oameni buni (sau mai putin buni) .. daca pe baterie scrie Li-Ion sau Li-Pol NU NECESITA FORMATARE. Nu au acel "efect de memorie". Sper ca fu' de ceva folos. Succese in toate!
  9. Strumff Powah !!!! Datorita wallpaperului acest desktop imi place cel mai mult. Interesanta thema si modificarile aferente. ..da' ceasu' ? Ceasu' unde'i ?
  10. Ontopic : programare elementara. Da-mi un mesaj privat daca doresti sa ti-l rezolv si specifica acolo si limbajul dorit.(C, Pascal) Offtopic. Nu vreau (sau nu prea-mi pasa) sa se supere nimeni pe mine, insa observ ceva foarte trist. Ce mama naibii se mai face in sistemul de invatamant romanesc ? Chiar asa s-a ajuns, ca din 10 oameni maxim 3 sa poata sa scrie coerent si eventual corect gramatical? Inteleg ca este un mediu virtual, inteleg ca va grabiti, inteleg ca nu e lucrare de licenta, dar mai oameni buni, va rog fiti si voi mai atenti. Nu e admisibil... si asta pe un forum in care teoretic te-ai astepta sa gasesti un grad, cat de cat, ridicat de inteligenta. Citesc anumite posturi si raman siderat. Nu tu semne de punctuatie (se mai iarta), nu tu majuscule (fuck-it.. ne grabim), cratima saraca... putini guru mai stiu care si unde-i scopul ei, dar unele nici macar nu exprima o idee concreta. No amu.. doar un cuvant imi vine in minte. Amin.
  11. BuddySpy merge 100% Nu da gres. Are un singur inconvenient. Trebuie sa ai "tinta" in lista userului cu care te loghezi. De exemplu, vreau sa verific daca X este online si ma loghez cu userul Y pe buddyspy, in lista de friends al Y trebuie sa sa regaseasca si X. Daca vreti tutorial video sau print by print just say so. (desi sper sincer ca nu e cazul, avand oarecare incredere ca e o diferenta intre primate si userii acestui forum)
  12. Sunt cateva.. "interesante" Persoanele mai importante de pe forum vad ca si-au aratat desktop-urile. Eu il astept si pe Nea Neme. O rugaminte am la voi, ostenii mei.. hostati si voi fisierele astfel incat sa le putem vedea in tata splendoarea lor. (sa fie lizibile ) Sunt uimit ca pana acum nu a aparut nici un Linux. (daca e sa fiu subiectiv, pana acum cel mai mult imi place al meu, dar neah.. sunt roman... al meu e cel mai frumos) Numa' bene. sysAdmin, beau un paharel de suc de struguri in cinstea ta. Mi-esti simpatic.
  13. HC 85 cu caseta. HC 90 cu floapa de 5" XT, 286 Fain HC ca jucarie. Asa im invatat tainele programarii (si sa ma joc in draci jocuri gen Dizzy, Chucky, L&R.. eh.. ce vremuri..)
  14. Ce vremuri.. :roll: Primul telefon mobil : Motorola d460. Inca il mai am undeva prin dulap, in stare de functionare. Ce am acum.. nu conteaza, e offtopic.
  15. Multumesc celor care au spart gheata. Va rog sa nu degenereze totusi intr-un flame-war. Nu ma intereseaza disputele voastre personale iar felul in care le etalati dovedeste un oarecare grad de infantilitate.(Nu doresc sa ofensez pe nimeni) Please keep'em coming. (Nici un MacOS user pe aici?) Apropos.. si eu urmaresc Bleach. Nu cred ca nea' Zaraki admira personajul acela, ci ceea ce reprezinta el.
×
×
  • Create New...