Jump to content

menphis234

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

menphis234's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Citesem pe un site ca cei de la service pot verifica daca a fost rootat sau nu... Daca zici ca poate fi adus la starea initiala imi poti da un tutorial? ( Allview P6 Life) Mersi anticipat.
  2. Multumesc, dar nu am telefonul rootat ... O alta aplicatie care nu necesita root?
  3. Salut, am si eu o intrebare. Exista vreo metoda sau unealta prin care pot monitoriza traficul din android hotspot-ul meu? Am internet nelimitat pe telefon si fac hotspot pentru un vecin. Ma intereseaza sa vad ce site-uri acceseaza . Multumesc anticipat.
  4. Pe acest tel nu il routez fiindca o sa pierd garan?ia , asa ca va mai rog daca aveti o aplicatie asemanatoare pentru nokia n900 are maemo , un OS bazat pe linux Multumesc inca odata si scz daca va stresez
  5. Il am dar ma intereseaza sa vad ce siteuri folosesc cei conectati. Cu fing am aflat doar mac address ,ip si cateva date despre device...
  6. Am luat wireshark pe telefon dar nu se deschide. Apare urmatoarea eroare: can`t execute root start up sequence Ce este de facut?
  7. Am cautat dar nu am gasit parola nu are doar cele de administrare nu le stiu.. Va rog sa postat daca stiti.. Multumesc inca odata.
  8. Salut, cum pot.afla cine este conectat la reteaua dintr-o cafenea? Este un modem huawei ,net de la romtelecom. Din pacate nu stiu userul si parola ...Am incercat admin,admin ,dar dau fost schimbate. Sau daca se poate sa vad ce site-uri acceseaza cei care sunt conectati. Multumeste anticipat. Va rog sa-mi scuzati gre?elile ,sunt pe telefon.
×
×
  • Create New...