Jump to content

^OnlY_EoL^

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ^OnlY_EoL^

  1. E-mail: pokemon_eol@yahoo.com 2@sugi-pula.org [dak merge asa] [dak nu merge cum era mai sus] .. vreau asa: sa_imi@sugi-pula.org ms moolt
  2. Nemessis hai spune-ne cn a fost nu ne mai tine in suspans:)) EDIT: Topic Closed ! pls:)
  3. http://board.bitefight.ro/thread.php?threadid=16920 )) ))))) au distrus tot ))))))) ))))))))) ce parere aveti ?
  4. merge sooper bn ! Ms Ras;) !
  5. ^OnlY_EoL^

    zine si nou

    mha trezesc ....... mha duc la sc ..... stau la 1-2 ore ...... vin acasa ..... mha culc ....... intru pe pc ....... ies afara cu prietenii .... si vin pe la 1-2 si mha culc [ again ] Edit: oups ..... cred ca nu am inteles bn ! [ sunt mai greu de cap ] dak te refereai ... la cum e ziua de astazi..... PLICTISITOARE !
  6. marfa ) am aflat azi ca esti prieten cu un coleg de al meu [ e in cls cu mn la liceu ] ..... Beby ... ca mi-a zis ca ati furat banca si mi-am adus aminte de faza asta ! spune-mi dak mha insel ! oricum bv ! vezi ca o sa vin maine prin Asachi... beby a fost cu mine in generala 8 ani. EDIT poate ne cunoastem maine pfff......... ai venit azi ? ca beby nu a venit azi la sc cik avea meci sau antrenamente plm ! dak e vin-o maine ! app: il cunosti si pe cataroi ? [ am uitat cum il cheama .... a fost in cls cu beby si roxana ] si scz de off-topic da-mi un pm
  7. marfa ) am aflat azi ca esti prieten cu un coleg de al meu [ e in cls cu mn la liceu ] ..... Beby ... ca mi-a zis ca ati furat banca si mi-am adus aminte de faza asta ! spune-mi dak mha insel ! oricum bv !
  8. hahahaha............ lol x 100 ori ) cik hackeri tare Boxer !
  9. si pana la urma nu mi-ati raspuns sau nu am inteles yo sunt sau nu virusate ? ms
  10. dupa ce le-am downloadat..... am dat scan for viruses cu McAfee-ul ! si imi arata ca toate sunt infectate cu trojan si 1 cu un virus nush cum se numea ! nu inteleg pute-ti sa-mi explicati ? si mie ?
  11. nos si cam cat costa condensatorul ?
  12. ms all .... sper sa ne intelegem cat mai bn si sper sa invat cat mai multe ms inca odata:D
  13. sal all am 15 ani , sunt din buc , b sunt cam n00b dar vreau sa invat programare sper sa imi dati si mie niste sfaturi de unde sa incep aaaaa si am aflat de voi din intamplare nu pot sa zic cum dak chiar vreti sa aflati imi dati un pm ! bafta all:) edit : my nickname : Eol sau ^OnlY_EoL^
  14. lool citeste mai bn e peruana
  15. si asta e adevarat dar e grea si scoala .... profii.... invatatul.... dar e si distractie .... party-uri ...... ! o viatza avem......... ar trebui sa profitam din plin de ea !
  16. scoala.......un subiect plictisitor yo sunt la inceputul liceului [ cls a9-a ] noroc cu boboacele astea bune ca altfel nu mha duceam !
×
×
  • Create New...