Jump to content

zeus_2008

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by zeus_2008

  1. Salutare, vreau sa fac o pagina la un site , scam .. ma puteti ajuta cu niste sfaturii in ceea ce priveste crearea pagini de login?

    Multumesc ! Cei Interesati contactatima : cretuleonard2000 . Nu o sa ramaneti nerasplatiti !

  2. Ai futi femeiea. Ai tai cauciucurile de la masina sau pui cate un cui in fiecare zi sub ele, iarna pui apa in fata usii sa inghete sa alunece, ai revopsesti usa, blochezi soneria lui sa sune continu, ai blochezi usa sa nu poata iesi prea repede din casa, iei o butelie din aia mica si incalzesti clanta usii mult timp sa fie incinsa bine apoi suni la usa...cand va dori sa deschida va avea o mega surpriza... Da-mi pm daca vrei metode pentru a teroriza pe cineva ca sunt expert in asa ceva

  3. Nu pare a fi trojan. Dar vrea sa iti fure cath-ul in primul rand si mai vrea sa bage cumva in favorites fel de fel de site-uri care cand intri pe net la orice click sa ti se deschida kte o pagina aleasa de el. Pare sa fie ceva de genu k face bani din clikuri. Dar totusi ar fi cam putin. Stergel din mail si cam atat.

  4. Numai de pe Facebook sa nu cumperi actiuni in rest poti face de toate. In primul rand la cate reclame mascate sunt acolo in secunda 1 risti sa ramai fara tot, deci nu poti folosi nici un fel de carte de credit pentru a cumpara actiuni. In plus observ ca o singura firma face asta. Nu credeti ca au o mica afacere cu Faceebok sa vanda actiuni prin intermediul lor? Nu m-ar mira ca firma respectiva sa fie aproape faliementara si sa fie teapa sau sa urmareasca sa se ridice cu ajutorul siteului Facebook. Dar un lucru este sigur. Daca vrei sa ramai fara catch-ul din explorer intra pe Facebook.

×
×
  • Create New...