Jump to content

zeus_2008

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

zeus_2008's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Salutare, vreau sa fac o pagina la un site , scam .. ma puteti ajuta cu niste sfaturii in ceea ce priveste crearea pagini de login? Multumesc ! Cei Interesati contactatima : cretuleonard2000 . Nu o sa ramaneti nerasplatiti !
  2. sa-mi bag picioarele. Multe mai citesti si aici. Baieti atentie sa nu scapam sapunu ca cine stie ce idei ai mai vin. Parca vad maine alt topic. ARUNCAREA SPUNULUI.
  3. Ai futi femeiea. Ai tai cauciucurile de la masina sau pui cate un cui in fiecare zi sub ele, iarna pui apa in fata usii sa inghete sa alunece, ai revopsesti usa, blochezi soneria lui sa sune continu, ai blochezi usa sa nu poata iesi prea repede din casa, iei o butelie din aia mica si incalzesti clanta usii mult timp sa fie incinsa bine apoi suni la usa...cand va dori sa deschida va avea o mega surpriza... Da-mi pm daca vrei metode pentru a teroriza pe cineva ca sunt expert in asa ceva
  4. Nu merge nici pe messenger sa suni daca nu ai credit. Subscribe to yahoo voice, add prepaid credit. Pui intre 10 si 25 dolari. Posibil sa mearga dupa ce pui bani dar nu inainte. Ma chinui de 2 ore si degeaba.
  5. Nu pare a fi trojan. Dar vrea sa iti fure cath-ul in primul rand si mai vrea sa bage cumva in favorites fel de fel de site-uri care cand intri pe net la orice click sa ti se deschida kte o pagina aleasa de el. Pare sa fie ceva de genu k face bani din clikuri. Dar totusi ar fi cam putin. Stergel din mail si cam atat.
  6. 116 pagini. E ceva de citit. Mersi pentru link.
  7. Numai de pe Facebook sa nu cumperi actiuni in rest poti face de toate. In primul rand la cate reclame mascate sunt acolo in secunda 1 risti sa ramai fara tot, deci nu poti folosi nici un fel de carte de credit pentru a cumpara actiuni. In plus observ ca o singura firma face asta. Nu credeti ca au o mica afacere cu Faceebok sa vanda actiuni prin intermediul lor? Nu m-ar mira ca firma respectiva sa fie aproape faliementara si sa fie teapa sau sa urmareasca sa se ridice cu ajutorul siteului Facebook. Dar un lucru este sigur. Daca vrei sa ramai fara catch-ul din explorer intra pe Facebook.
  8. adi003user ai perfecta dreptate. Sunt insa curios daca poti modifica km la un bmw x5 si la un bmw x6/
  9. pai la ce anume vrei sa folosesti programul? Vrei un program sa afli parole de wireles sau ce anume te intereseaza?
  10. Bine ai venit alaturi de noi. Mult succes!!!
  11. Salut! Vroiam sa te intreb daca ai mai facut tutorialu cu scama de yahoo. Am mai folosit inainte asa ceva dar in mod diferit. Adica am avut cont pe 110mb am umploadat index si yahoo care la mine se chema eroare si am facut un folder unde venau parolele. Acum pe lx nu pot face cont ca nu sunt in tara si nu imi da voie si cu smartftp nu ma descurc. Ma poti ajuta cu un sfat o idee ceva?

×
×
  • Create New...