Jump to content

catalyn1178

Active Members
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

catalyn1178's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Am primit mail cu link-ul asta. In inbox, aparent de la cineva de la care am cumparat de pe okazii acum ceva vreme, probabil a dat la toate contactele tipului. Please wait... Banuiesc ca e ceva troian, am copiat din mail si am bagat direct si m-a dus pe o pagina cu sunteti virusat bla bla. Care se uita sa vada ce e si ce face.
  2. Am pus ochii pe tine. Dar stai linistit ca sunt baiat de baiat si fac si cadouri frumoase la baietii destepti. Pax iti poate confirma.
  3. Sau mai bine: Rezultatele c Cred ca e aceasi camasa cu cea de la yahoo open hack.
  4. Ca sa vinzi asa ceva, ar trebui macar sa ai masina. 18 ani si permis nu mai zic Ca fapt divers, intr-o masina, km nu sunt memorati doar in bord, incepand de la cheie si pana la modulul de lumini. Pentru modificare la VW/Audi/Skoda/Seat e nevoie de un VAG Commander, se gaseste pe okazii, nu e scump, 250 lei. Programele sunt moca. Vand interfata modificare kilometraj, citire Pin, stergere Crash, programare chei, etc VAG K+CAN Commander 3.6 - Okazii (55074442)
  5. Daca imi faci rost de un XSS de yahoo valabil, iti dau eu cont nelimitat de socks.
  6. E o poza cu el pe net, daca dai search cu numele lui complet, eventual Poyo de la blog si mai adaugi si Rm.Valcea, apare o poza mica pe ceva site. L-am cautat eu sa il recunosc daca il vad in Valcea. Unii rapesc copii sa ii vanda, altii ii rapesc sa le foloseasca mintea. Glumeam, dar in Valcea se practica.
  7. Probabil, de fapt cu siguranta, am de doua ori varsta ta, nici nu ma intru in alte detalii legate de frauda, daca nu o intelegi.
  8. Hotaraste-te ce vrei sa faci, fraudezi 7 milioane $ sau conturi de rapidshare ca sa downloadezi porn? Imi pierd vremea in discutia asta foarte puerila, sincer. Trebuie sa intelegi frauda ca sa discuti despre ea. In cazul asta sa nu mai folosesti niciodata proxies ca e posibil sa le fii folosit vreun scammer inaintea ta si te salta si pe tine ....
  9. Pai cu ce te ajuta hartia fotografica? In primul rand e mult mai groasa si nu e adeziva. Etichetele cele mai usor de facut sunt cele pe care le fac cantarele de la fructe si legume, care le lipesti pe punga in care iti bagi merele sa zicem. Sunt standard cred la cele mai multe hypermarketuri. E cel mai simplu si cel mai eficient.
  10. Pai atunci nu ramane decat sa scoti la imprimanta pe hartie adeziva si sa le tai cu un cutter. Se gaseste hartie adeziva de toate felurile si de toate marimile. Se poate merge la un supermarket, se ia o eticheta originala, si se inlocuieste doar codul de bare, restul sa ramana cat mai original.
  11. Poti folosi asa ceva, cred ca se gasesc si la noi. Americanii sunt maniaci cu etichetele. Brother - Professional Label Printer - QL-570
  12. Asta cu frauda de nu stiu cate milioane e dea dreptul puerila. Daca nu intelegi sau nu ai folosit niciodata un cont de socks-uri, vorbim degeaba. Ce legatura are contul? Iti faci cont ca sa le platesti si ca sa accesezi lista, ce faci cu ele si cand cum te loghezi nu stie nimeni. Si respectiva lista o folosesti si tu, si X si Y si altii 10 mii din toata lumea. Nici macar nu o sa ii intrebe careva ceva, ca n-au cum sa ajunga la ei. Nu au de unde sa stie ei cine a accesat asa ceva. Gandeste-te ca sunt online la un moment dat, peste 5000 de socks-uri din toata lumea, care sunt active o zi, maxim. In fiecare zi se updateaza lista. Chiar crezi ca peste o jumate de an sau cine stie cand se verifica, cineva chiar mai are o evidenta cine si cum a accesat un anumit proxy la o anumita ora, proxy care probabil nici nu va mai exista la momentul respectiv?
  13. Ma bucur ca va surade ideea cu Badea, chiar imi doresc sa dispere un pic, a ajuns un maimutoi. De asemenea, oricare de la Antena 3, nu ii mai halesc pe Gadea&Co.
  14. Daca vrei sa vorbim serios, deja astea sunt copilarii. Cand o sa fi in stare sa faci macar 1000$ frauda, vei stii exact si cum sa te protejezi. Din cei 1000$, vei stii ca trebuie sa dai 100$ pe un HDD nou lunar, inca 100$ pe abonament la socks lunar si inca 50$ pe un modem nou, iar pe cele vechi sa le faci submarine prin Dambovita. In general, cand faci ori ce fel de prostie pe net, nu trebuie sa faci decat strict prostia respectiva, nu si sa vorbesti pe mess si sa accesezi cine stie ce site-uri in acelasi timp. Daca chiar esti paranoic, poti sa tii orice celular inchis in apropiere si sa faci din locatii diferite tot timpul.
  15. Modem-uri prepaid se gasesc peste tot, chiar de pe ocazii poti cumpara un modem decodat in orice retea, nu mai ai nevoie decat sa cumperi o cartela 3G si ai net anonim. Un abonament platit la rusi pentru anyproxy.net sau 5socks.net sau altele, si nu mai ai treaba ca vine cineva sa afle IP-ul de la care te-ai logat cu proxy la ora X. Fiecare are un soft propriu cu care jonglezi cu proxy-urile si selectezi ce sa treaca si ce sa nu treaca prin proxy, asta te ajuta cand ai nevoie rapida de o informatie oarecare si nu mai treci prin proxy ca sa pierzi vremea.
×
×
  • Create New...