Jump to content

LegionerPro

Active Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LegionerPro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

  1. Caut proxy-uri, US,IT,FR. As avea nevoie de cel putin 10/zi, nu caut sa fac download sau alte rahaturi. Doar proxy, folosesc max 10 min/bucata.
  2. Nu a zis nimeni ca ar fi usor dar merge si pana ajung astia in Romania mai e. Plus ca sunt AF Sites care accepta astfel de traffic sau mai bine zis inchid ochi.
  3. 1.) Pai te inregistrezi la Affiliate Websites gen CPA Lead, Never Blue sunt foarte multe. CPA-urile le iei dupa ce esti admis la ei, o sa vezi (daca ajungi acolo) ca sunt foarte multe oferte gen : Iphone Gratis, Ipad Gratis, mai sunt unele unde primesti bani daca omul isi cumpara ceva. Dar ideea e sa ramai pe astea gratis in care baga numai zip sau email la inceput pana gasesti o strategie buna pentru cele unde omul chiar trebuie sa plateasca ceva. In general astea cu email, zip sau ppfs iti dau cam 1-2$/lead adica pentru fiecare om care indeplineste respectivele cerinte si vine de pe linkul tau. 2.) Pentru ca o sa fi prins eventual, cel putin asa cred. Nu am incercat pana acum sa le fac eu.
  4. lol, le-am scris cu majuscule. Obisnuita e de vina. Al naibi de <title> si meta description. Scuze ai dreptate poate am adaugat un "e" din greaseala mai in primele posturi.
  5. Eu fac lucrul respectiv, dupa o vreme poti sa iti permiti si un autorespoder sa mearga mai automat treaba. Incearca un post simplu ca vinzi ceva si stai cu mult sub pretul de pe piata si o sa vezi ca o sa primsti 30 - 50 de email depinde de oras si categorie.
  6. http://dexonline.ro/lexem/design/16170
  7. Ba muie ce nu incapi?? Ce pula mea vrei Idiotule? Nu vreau sa fiu nici un fel de membru, dar esti prost rau de tot copile!
  8. Auzi ce treaba are designe-ul cu unde e in goala?? Pff...
  9. Nu e nici Joomla nici Drupal Daca pinguiesti nu te ajuta cu nimic. Inscrieri in directoarre cum zici tu + sig pe forumuri + comment pe bloguri + pe unde poti tu sa mai gasesti.
  10. 1.) Proxy de U.S. 2.) Cont craiglist. 3.) Postare craiglist de exemplu vand Iphone4 etc. 4.) Cont la ceva affiliate network cu CPA-uri pe email submit,zip submit ceva sa nu ia mult timp. Smecheria si dibacia vine cand raspunzi la emailurile celor care iti scriu sa ii convigi sa faca CPA-ul. Bafta! Mai multe posturi = Mai multe emailuri = Mai multi $$
  11. Omul a zis ca nu mai poate edita site-ul.. Oare ce inseamna aia?
  12. Vi ma contrazici pe mine si dupaia te contrazici pe tine. Pff, varza!! Si ce au cele mai cautate cuvinte cheie?? vrei nisa sau te bagi intre aia mari? Esti varza!
  13. Eu zic sa inveti SEO si dupa ce vi inapoi vorbim. P.S Ideea e ca orcum o sa ajungi pe multe din site-uri respective in timp deoarece majoritatea "Scraparesc" web-ul dupa site-uri care sa le analizeze si mai apoi daca is proaste sa apara pagina lor inaintea site-ului... etc Daca vrei mai mult info fa-ti paypal.
×
×
  • Create New...