Jump to content

supertrad

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

supertrad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. MazaBoY, cand am zis .com m-am referit la nisele din afara (site-uri in limba engleza - am specificat asta si in post). LegionerPro, da si chiar il folosesc destul de des. Din cate stiu, nu iti da sugestii cu cele mai cautate cuvinte cheie, ci daca ai tu idee de vreo expresie sau cuvant cu multe cautari, poti vedea cate persoane tasteaza asta pe google si poti obtine idei suplimentare de cuvinte cheie. Alte raspunsuri (la subiect) sunt binevenite.
  2. Din proprie experienta stiu ca pe un site in limba engleza se castiga de cel putin doua ori mai mult decat pe un site in limba romana cu aceeasi munca. Vreau sa aud de la voi ce nise mai merg bine pe .com (si nu exista o concurenta foarte mare). Preferabil sa le fi testat, nu din auzite. Multumesc.
  3. Frumoase joburi. Bine ai venit pe forum!
  4. Numele meu este Ionut, am 16 ani si deocamdata citesc tot ce s-a scris pe aici interesant. Daca sunt in masura sa dau si o mana de ajutor (asta insemanand ca stiu despre ce vorbesc), o s-o fac cu placere. Pana una alta, sa auzim numai de bine.
×
×
  • Create New...