Jump to content

serbunny

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

serbunny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Mda bogdannbv ... credeam ca acest forum este destul de serios .. dar vad cca aici toata lumea apeleaza la jigniri si la injuraturi! Multumesc ft mult ! Puteti da T/C !
  2. AlStar mi-am cerut scuze ... nu am postat ca sa ma cert daca puteti sa ma ajutati bine daca nu nu mai ma criticati nu am citit ... am fost neatent am recunoscut ... ce vreti mai mult de atat?
  3. Buna ziua! Imi cer scuze ca va deranjez! Stiu ca nu ar trebui sa postez aici dar in alta pare nu am unde ! As dori si eu un hack pentru City Ville pentru cash coin ... Am vazut ca mai era un topic cu aceeasi problema dar acolo toti se injurau si nu am insistat sa postez de dragul postarii ... Sper ca nu v-am deranjat ... stiu ca este un banal joc dar cand ma plictisesc si nu am ce face ... ma bag pe City Ville ... si stiu ca e apsurd sa folosesc hack la acest joc banal dar ... na vreau sa ma distrez ! Si imi cer scuze ca am facut cerere aici ... deabea acum am vazut ca in aceasta sectiune nu se fac cereri ... dar va rog ajutati-ma ... caut un program dinasta de vreo 2 saptamani ... si un prieten mi-a recomandat acest forum ca este renumit in hack-uri ... Daca ma puteti ajuta dati un replay ... daca nu va Multumesc oricum !! O zi buna in continuare !
×
×
  • Create New...