Jump to content

bodonfs

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bodonfs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Crezi ca eu am pus chiar numele normal.am pus eu ceva aiurea pe acolo.da am sa iau toate numele la rand:))
  2. Am incercat sa trimit..dar nu merge.nu cred ca am pus emailul lor bn.. Ps: daca nu pot recupera parola,idurile le pot recupera de pe accel id?
  3. Salutare la toti,am si eu o mare problema.se pare ca cineva mi-a schimbat parola la id,am intrat pe yahoo la "I forgot my password"dar imi da intrebarea urmatoare "What is the first name of your favorite uncle?"eu nu mai tin minte ce am pus,am incercat si mi-a blocat timp de 12 ore mai am sanse sa o recuperez?MULTUMESC
  4. bodonfs

    O Intrebare

    Se pot vedea ce contacte are pe id daca nu sti parola??
  5. Imi poate da si mie cineva cativa bots..nu prea ma pricep...sau sa-mi zice-ti cum ii pot face eu;)ms
  6. bodonfs

    O Intrebare

    Stiu colegu..normal ca nu sunt lacom.iau webul cateva sec.si il inchid:))sa nu se prinda de figura;)
  7. bodonfs

    O Intrebare

    Sincer am facut la vrajeala sa vad daca merge si chiar a mers...i-am dat linkul asta si i-am zis sa-l puna la url in browser si automat dupa a intrat pe accest link..sa bifat la webcam "Allow everyone to view my webcam"ps:i-am dat la cineva ce avea webul on..dupa am cerut web si nici macar nu stia ca l-am vazut;)
  8. bodonfs

    O Intrebare

    Salutare..am intrat astazi pe la tutoriale si am dat de unul care zice ca poti lua webul de la cineva..am urmat pasi si mi-a mers,pe mine ma intereseaza daca se poate face si pentru arhivele(sa se bifeze automat ca la web)" Yes,Save All Of Message" se poate face si pentru asta smecheria ca la web?Multumesc!
  9. Frumos.Tine-o Tot asa..daca ai putea sa faci si unul pentru a salva automat arhivele sa se bifeze pe "Yes,Save all of messages" dami un pm daca se poate si daca stie cineva;)multan;)
×
×
  • Create New...