Jump to content

Jeefo

Active Members
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jeefo

  1. Am un fisier .csv cu date si vreau sa pot sa le export automat intr-un formular in excel. Cea mai usoar varianta fiind cu un macro dar din ce am incercat eu nu prea imi merge. Aveti voi vre-o idee?

    Sub test2()

    Sheets("shet1").Select ' c:\

    load_csv 65, "A988", "A1:D2", "\Roadmap.csv" 'A998 is destination cell, A1:D2 is CSV Range to copy

    End Sub

    Sub load_csv(counter, toRange, fromRange, csvName)

    ' Range(toRange).Activate

    Range(toRange).Select

    Workbooks.Open Filename:=ActiveWorkbook.Path & csvName

    'Range(fromRange).Activate

    Range(fromRange).Select

    Selection.Copy

    ActiveWindow.ActivateNext

    Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _

    :=False, Transpose:=False

    ActiveWindow.ActivateNext

    Application.CutCopyMode = False

    ActiveWindow.Close

    End Sub

  2. stiam de mult de variante hardware de antivirusi si firewall scoase pe piata (unele rutere au asa ceva in firmware)

    din experienta mea iti zic - niciodata nu te baza pe o singura solutie intr-o retea... eu am 3 laptopuri in casa si 2-3 solutii diferite... (fara cea de pe ruter)... daca mi se viruseaza unul din ele automat e detectat de celelalte din retea si atunci stiu ca acel laptop a fost compromis si antivirusul de pe el e cu probleme...

    iar la firma la fel, chiar daca ai si detectie hardware, baga si soft, macar 2 antivirusi diferiti pe pc-uri diferite... (un bun administrator de retea stie chestiile astea, nu trebuie sa le repet eu)

    La ce ma refer eu este mai mult decat un antivirus, este un sistem de securitate ce se monteaza pe port usb sau pe slot pci, esxista in cele doua variante. Are optiunea de freez a partitiilor, si blocheaza foarte multe cai de acces catre registry sistemului de operare windows. Testat de mine si de multa alta lume, prin windows chiar nu ai cum sa treci de ele sau sa le inlaturi, nici macar prin boot. Gandestete ca intra in setarile CMOS.

    Nu zic sa nu mai folosesti un antivirus, chiar se recomanda sa scanezi inainte de instalare, dar dupa ce ai instalat acest sistem de securitate putini iti mai pun picoru in pc.

  3. Cei de la Cosolid au scos doua variante hardware de securitate si anume Icebox si Hdrecovery. Nu consuma resursele si poate returna datele la un simplu restart.

    Voi ce parere aveti, ati auzit de asa ceva? Am vazut ca nu sunt scumpe si sincer as avea mai multa incredere decat intr-un soft.

  4. nice

    stie cineva cum este realizata conexiunea dintre panourile alea publicitare electronice si centrul de control?

    Am studiat si eu problema si putine dintre ele au conexiune cu un centru de control, majoritatea au memorie interna care ruleaza automat.

    Am si eu o intrebare, de exemplu in unele orase sunt amplasate webcamuri la care au acces politia si politia comunitara, cum le putem descoperi adresele? Eu am incercat ceva dar fara succes.

  5. Foarte tare 7 pagini cu oameni inteligenti

    Am incercat cu niste cheaturi si nu au mers:))))), asa ca a trebuit sa-mi folosesc mintea, surprinzator am aflat ca sunt retard pentru ca mi-a iesit din prima.

×
×
  • Create New...