Jump to content

Jeefo

Active Members
 • Posts

  64
 • Joined

 • Last visited

Converted

 • Biography
  a mother fucker
 • Location
  underwather
 • Occupation
  accountant

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jeefo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Am un fisier .csv cu date si vreau sa pot sa le export automat intr-un formular in excel. Cea mai usoar varianta fiind cu un macro dar din ce am incercat eu nu prea imi merge. Aveti voi vre-o idee? Sub test2() Sheets("shet1").Select ' c:\ load_csv 65, "A988", "A1:D2", "\Roadmap.csv" 'A998 is destination cell, A1:D2 is CSV Range to copy End Sub Sub load_csv(counter, toRange, fromRange, csvName) ' Range(toRange).Activate Range(toRange).Select Workbooks.Open Filename:=ActiveWorkbook.Path & csvName 'Range(fromRange).Activate Range(fromRange).Select Selection.Copy ActiveWindow.ActivateNext Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Operation:=xlNone, SkipBlanks _ :=False, Transpose:=False ActiveWindow.ActivateNext Application.CutCopyMode = False ActiveWindow.Close End Sub
 2. La ce ma refer eu este mai mult decat un antivirus, este un sistem de securitate ce se monteaza pe port usb sau pe slot pci, esxista in cele doua variante. Are optiunea de freez a partitiilor, si blocheaza foarte multe cai de acces catre registry sistemului de operare windows. Testat de mine si de multa alta lume, prin windows chiar nu ai cum sa treci de ele sau sa le inlaturi, nici macar prin boot. Gandestete ca intra in setarile CMOS. Nu zic sa nu mai folosesti un antivirus, chiar se recomanda sa scanezi inainte de instalare, dar dupa ce ai instalat acest sistem de securitate putini iti mai pun picoru in pc.
 3. Cei de la Cosolid au scos doua variante hardware de securitate si anume Icebox si Hdrecovery. Nu consuma resursele si poate returna datele la un simplu restart. Voi ce parere aveti, ati auzit de asa ceva? Am vazut ca nu sunt scumpe si sincer as avea mai multa incredere decat intr-un soft.
 4. pe net iesim toti cu acelasi ip, nu pot sa pun pe un virtual server ceva? Sau alt tip de trojan care ar merge, pe forma unui id universal ca la team viewer, )
 5. Daca am netu cascadat prin mai multe routere cum pot sa fac sa imi pun un ip bun acolo la care sa se conecteze servaru? Nu am acces la routere, nu la toate, e vb de o retea de cartier.
 6. Jeefo

  Incepe raidul

  Mi-e mi le-a acceptat pe toate si linkurile merg ok.
 7. Stiu o metoda de a sparge parolele la mess, instant in 2-3 minute, dati-mi vip si va demonstrez )) Saracu, si acum se chinuie sa afle parola lu []kw3rln sa isi scoata ban-u ma pis pe alti de ras
 8. Jeefo

  Idee noua de raid

  un aparat foto cu zoom mai bun
 9. Jeefo

  Idee noua de raid

  Am studiat si eu problema si putine dintre ele au conexiune cu un centru de control, majoritatea au memorie interna care ruleaza automat. Am si eu o intrebare, de exemplu in unele orase sunt amplasate webcamuri la care au acces politia si politia comunitara, cum le putem descoperi adresele? Eu am incercat ceva dar fara succes.
 10. Nu te duce la Flubber ca te violeaza, vino ca iti fac eu. Glumeam Flubber nu te supara. Zi cand dam o liniutza?
 11. Jeefo

  Incepe raidul

  " Vreau sa particip la raid "
 12. Jeefo

  Raiduri RST

  sunt de acord sa dam un raipd pe blogu lui Mircea Badea, poate apaream si la tv.
 13. asta blonda e terminata si aia de dinainte a fost
 14. eu abia imi luam ban si pe ip mi-am luat foarte tarziu
×
×
 • Create New...