Jump to content

h3k3r

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

h3k3r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. just just is offline Banned Bautor de vin chiar nu vezi ce mare scrie BANNED?
  2. Esti ra*at ? "Banned si link sters' nu vezi esti asa de n00b ? ERA VIRUS ...pacat ca l-a sters ca tu chiar il meritai.
  3. dai un search pe forum si scrie asa "Ardmax keylogger" gasesti acolo , descarca vezi ca erau unele si cu key, il instalezi dupa care iti va aparea jos in dreapta in bara o iconita , dai click dreapta pe ea introduci numele si cd-keyul (care il gasesti pe net sau in acelasi fisier de la keylogger) dai ok , apoi dai pe de sus pe a2a optine (nu mai stiu cum zice clar) ceva de genu "install server...sau nu stiu cum " faci serverul si o sa ajungi la un anumit punct unde o sa selectezi fttp , intri pe Free Online Storage,online backup,Cloud IT,FTP Email Server Hosting. Remote Offsite File Sharing Collaboration, WebDAV Internet Drive faci cont creezi un server cum vrei tu numele si datele care ti le cere le bagi acolo . Daca nu ai inteles vezi ca erau si tutoriale cu video.
  4. 4 posturi si ne pui sa descarcam ceva care din ce vad e mai mult ca sigur fake.
  5. metoda e ca daca esti destept si stii sa pui chestia asta intr-un booter si sa o tirmiti cu un boot schimba automat statusu fara nici un click exact cum era siteul ala dar, normal ca nu arat pentru ca si eu m-am chinuit sa fac si nu ma ajutat nimeni
  6. daca ai mess 11.5 iti apare un dreapta in colt o casuta si trebuie sa dai ok..iti cere permisiunea la mess daca este 10..11..nu cere si trebuie doar un click.
  7. Prima metoda consta in introducerea unui cod in fereastra de discutie sau la statusul tau, in campul pentru URL. ymsgr:customstatus?Statusul+pe+care+vrei+sa+il+aiba (Se va folosi + intre cuvinte.) Exemple: ymsgr:customstatus?Prostia+se+plateste ymsgr:customstatus?Am+luat+teapa+de+la+Gheorghe ymsgr:customstatus?Gogu+zice+ca+sunt+bulangiu Codul functioneaza ca un link. Cand utilizatorul da click, i se schimba statusul. In Y!Mess 11 va primi o caseta de dialog in prealabil.
  8. Bah copii , programu merge perfect , dar CINE ARE BIFAT LA IGNORE LIST PRIMA BULINUTA DE ACOLO SA INTRE AUTOMAT LA IGNORE CEI CARE NU SUNT IN LISTA nu primiti nimic , pentru ca bootii intra la iggnore. Daca debifati de acolo primiti.
  9. Programul merge bine si e silent ! Daca victima nu are selectat prima casuta la ignore i va aparea in 5 secunde don't send daca are bifat...nu merge ! e bun !GG
  10. si cum adica ma bag ip cuiva si imi da date de el sau nu pricep? spuneti-mi si mie pls
  11. Posts: 12 sa te credem ca vrei tu sa faci un bine?
  12. punetimi`l si mie unu pe un site de up :|roog
×
×
  • Create New...