Jump to content

alexyo21

Active Members
  • Posts

    180
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by alexyo21

  1. alexyo21

    My Blog

    )eu zic sa nu te joci cu dracu. Ma doare-n cur de el , eu blogul l-am facut din lipsa de ocupatie si pentru a mai invata lumea ceva Daca el e fericit ca doboara un blog pe internet sa fie sanatos , ma intreb oare de cat timp poarta borcane , ca pe degeaba e msecher el pe internet cand dincolo de cei 4 pereti in care traieste este un nimeni , nu ca as fi eu cineva dar nu mor pentru ca a copiat cineva 10 posturi de pe blogul meu .. deci imi pare rau de el
  2. alexyo21

    My Blog

    Asta deja e nesimtire. Iar tu, scoate alea furate dupa blog, ca ti-l dau jos. As fi lasat doar sursa in ele daca invatai sa fi civilizat !
  3. alexyo21

    My Blog

    Alea sunt facute de mine toate. Nu m-am inspirat dupa nimic. Iar tu, scoate alea furate dupa blog, ca ti-l dau jos. Labare, invata sa respecti munca oamenilor. Am pretins ca sunt facute de mine?
  4. alexyo21

    My Blog

    Mi-am facut si eu de ieri un blog care sa contina ceva stiri din domeniul IT dar si cateva tutoriale care sa ajute lumea sa foloseasca calculatorul mai bine , dar bine inteles am pus si ceva filme / muzica pentru a atrage vizitatori // link sters. // Sugi pula. // tex was here. astept pareri , sugestii
  5. Am 2 GB RAM , procesor Dual Core 2 GB Hz , si placa video nush cum pot sa aflu fara sa desfac unitatea
  6. Ce windows imi puteti recomanda pentru jocuri ?
  7. uitati o duma ) Stiti de ce dinamovistii nu beau cafea ? Deoarece ei beau 3 in 1
  8. Mie mi se pare ca oferi prea mult pt un cd key
  9. Stie cineva sa rezolve asta ? Image codes: 336664 280631855305485 100000760184803 725112 17
  10. Hostul e romanesc , deci clar ca e roman si desteptul ala care s-a chinuit sa traduca cv in engleza sa para mai credibil )
  11. Am primit prostie aia pe chat si ma gandesc ca e un fake ... am accesat linku-l sa vad ce e pe el si am ca e hostat de "ro.smartdots.com" ... deci in mare parte nu cred ca poate fi alceva inafar de un fake .. Pareri ? - poate ma insel ... desii e ciudat sa iti ceare datele tale de la cont , totusi ar trebuii sa le aiba
  12. alexyo21

    Click-net

    Care sunteti pe click net si va merge filelist? Am vrut azi sa intru sa-mi i-au un film si nu mergea , la un vecin care avea rds , mergea si la cativa prietenii tot de pe click net , nu mergea
  13. Salutare , stie care cum se numeste melodia de aici? :
  14. Verifica ip-ul ,laso-n plm
  15. Protestati bai desteptilor , va cacat iep voi ca niste femei obosite , duceva-ti in **** de ratati , cn va oprit din invatat , va pus cineva sa stati sa si sa va drogati ca toti gunoierii , dupa ce ati dovedit ca aveti o mentalitate redusa si fata de un copil de clasa a V A tot voi puneti botu bai javrelor ! ......... vedetiva in ******* de alte lucruri , in loc sa invatati , stateati pe facebook ca niste bolnavi cronici , sunteti o rusine pentru tara si asta veti ramane indiferent de cate proteste ati face !
  16. 3 minute Dovada : ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
  17. Maxim era 15 minute pentru useri obisnuiti , daca esti cineva mai special ( Agelina Jolie , Pamela Anderson) bagi cate minute vrei tu ( din cate stiu daca ai o casa de discuri sau ceva important iti scade limita de timp )
  18. Macar daca era ceva interesant , asa ce se vede acolo , zici ca e filmat cu telefonu lu tata
  19. In mare parte vroia sa ma ameninte
  20. Ne doare in cur de contu tau , daca tot te lauzi ca ai muncit pentru de ce il vinzi , si invata sa postezi pe un forum !
  21. Nu e ceva ciudat la TinKode , de la sub 1000 posturi sa ajungi la 77k?
  22. Iti era lene sa scrii ? Dc pui download? Iti faci reclama bai ratatule? Am vazut distrusi dar ca tine , nu , meriti sa fi futut in cur si dupaia aruncat in sant !
×
×
  • Create New...