Jump to content

afumat

Active Members
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by afumat

  1. Depinde si ce vrei sa inveti!Poti lua intai algoritmii esentiali(in pseudo-cod sunt mai usor de inteles pentru incepatori),dupa care iei vectori,matrici(circulare,patratice,..),functii si tot asa,de-asta am si zic ca depinde ce arie vrei sa acoperi.Inca o chestie,de ce ai vrea sa inveti C/C++(inafara faptului ca e interesant),dupa umila mea parere e mai cautat limbajul de programare java.

  2. Ceea ce spui tu sunt vrajeli mici pentru copii cu capul spart, toata lumea mai gresim de ras nu cred ca ma fac pentru asa ceva nimeni nu.i perfect pun pariu ca si tu ai grest sau ai facuto din neatentie dar intodeuna se gaseste unul mai ,,destept,, sa caste ochi inutil,,bagarea in seama prostie mare,, .Parerea mea, ca astea sunt niste postari inutile ne putem bate in cuvinte mult timp si nu au nici o legatura cu programul

    Da' vorbeste-n plm corect.Daca esti in alta tara si ai uitat limba noastra, scrie dracului in engleza ca ne faci tara de cacat...

  3. Din cate am citit pe aici, am vazut ca uni dintre voi sunt de acord cu ideea ca copilul isi mai merita o palma sau o atentie din cand in cand. Parerea mea este ca sunteti niste dobitoci, ba "omule", tu in ziua de azi nu ai dreptul sa faci asta pentru ca TU ai crescut intr-o societate mai evoluata decat bunica-ta si asta nu-ti permite sa te comporti ca un animal. Nu ai nici o explicatie pentru care sa-ti lovesti copilul, singura ar fi , "da nu sunt in stare sa ma fac inteles de copilul meu...da sunt un neputincios"

    Referitor la cazul asta, ce pot sa spun, mama o muritoare de foame, "taso" un martalog, iar doctorul sau asistenta sau cine mai era in cabinet' niste papagali. Pe scurt niste marionete care niciodata nu vor intelege ce se va petrece cu ei.

    Nu te supara,cum poti sa ai nesimtirea sa ma faci pe mine dobitoc,cand nici nu ai idee cine sunt si ce ma duce mintea.Stii, sunt satul de asemenea inculti care arunca o insulta doar de dragu' de a fi "stecheri". Crede-ma nu esti stecher si cu comportamentul tau de "intelectual" nu ai sa fi niciodata... Revino-ti.Esti o marioneta.

  4. Eu am un baiat de 6 ani. Nu i-am dat niciodata o palma sau sa strig la el. Chiar nu ma astept sa inteleaga unii care au 17-20 de ani.

    Lasand la o parte faptul ca tu ai in spusele tale o bucatica de adevar,te inteb si eu ca de la "copil" la adult, tie cand parintii ti-au dat o palma(sigur s-a intamplat asta) te-ai dus la protectia copilului sau ai inceput sa scrasnesti din dinti si sa realizezi pe parcurs ca e ceva constructiv si ca te-a ajutat sa te maturizezi frumos? E adevarat ca daca ti-ai educat copilul bine,nu e cazul sa-l altoiesti,dar cand vezi un copilas plin de talente ca asta il aduci (tu,ca parinte) cu picioarele pe pamant,pentru ca altcineva nu o sa poata sa aiba autoritatea pe care o ai tu...

  5. Daca nu ai rabdare, te enervezi repede, ai tendinte violente, nu-ti plac copii. NU te fa nene DOCTOR in special pediatru/pentru copii. Fa-te judecator, politist, avocat, contabil, gunoier, astronaut.

    Ce rost are sa-ti urasti meseria si sa nu o faci bine? Toata lumea iese in pierdere (clientul- tu nu faci ce trebuie; tu- te stresezi)

    Acum nu vreau sa discut despre efectele asupra copilului.. Personal am avut o experienta (clar mult mai putin traumatinzanta) intr-un spital la o praba de sange(pe la varsta de 8-9 ani). Un asemea soc cauzeaza o fobie(de doctori, ace, stomatologii, etc.)

    Desigur ca acest caz este discutabil (era o interventie urgenta, era copilul isteric, era doctorul prost)

    Insa e chiar asa greu ca fiecare sa-si faca treaba, sa discute frumos, sa il convinga, sa il pacaleasca.

    S-a ajuns la un nivel de toleranta mult prea mare. De la secretara/functionarul de la relatii cu publicul, la doctori si vanzatori.

    Just: Take care what you do. Pentru ca rezolvand acest caz, nu vei salva lumea.

    Ba, ai rabdare cat de mult poti, dar cand vezi un rasfatat ca asta ii mai arzi si una sa taca din gura.Pe vremuri nici nu se pomenea de luxu' de a nu primi o cioata cand faceai faze ca asta...

  6. Buna ziua!

    Am hotarat ca este randul meu sa ma prezint. Ma numesc Victor. Sunt din Iasi, absolvent al clasei a XI-a la un liceu cu specialitatea matematica-informatica. Din fericire, in vacante reusesc sa-mi gasesc un job la o firma de calculatoare, sarcinile mele fiind simple (reinstalarea sistemelor de operare, cateodata modificarea unor surse). Sunt pasionat de programare, criptografie. Cunosc limbajul de programare C++, bazele la javascript, html cat sa inteleg codurile si sa creez pagini mai simple. Mai sunt pasionat si de web design [mentionez ca lucrez aproape zilnic in photoshop si adobe after effects, cat si in sony vegas (lucrez in astfel de programe pentru a crea logo-uri sau modifica fisiere video, deoarece imi place sa particip la concursuri de acest fel)].

    Cred ca v-am plictisit deja, asa ca pot pune capat descrierii. Am decis sa ma prezint mai tarziu, pentru a putea acumula niste cunostinte. Sper ca ne vom intelege...

  7. Sunt multe metode, nu numa' aceea cu "booti"...

    1. Poti sa construiesti un botnet(de preferat web based,care poate sustine atacuri de tip: UDP,HTTP,SSYN,etc.)

    2. Poti face un streser bazat pe rooturi,vps-uri...

    3. Poti alege sa investesti intr-un booter cu shelluri(care mi se pare genial).

    4. Ai optiunea mareata de a porni singur un atac (asta daca ai resurse bune).

    PS: daca nu ai cunostinte nu te apuca de asa ceva... Bafta!

    LE: @blech, atata timp cat a respectat regulile are drepul sa puna intrebari, chiar daca nu il ajuta cu nimic raspunsurile,macar a incercat..

  8. Pe ce baza faci tu astfel de indrumari? Nu vreau sa pornesc nimic, dar de ce pula mea s-ar baza cineva doar pe XSS? XSS nu reprezinta ceva pe care te poti baza.

    XSS e acul din carul cu fan. Bazeaza-te pe ac, pe fan si pe car.

    Bun venit.

    Gecko, eu m-am gandit sa-i dau un sfat , avand in vedere faptul ca nu stie decat cum "se sparg serverele" si da stiu ca e doar acul in carul cu fan, i-am sugerat XSS deoarece poate invata un limbaj folositor , pentru viitor. Apropo, probabil nu ai vazut faptul ca am intrebat in ce clasa e. Am dedus faptul ca este inca in clasele V-VIII,dupa limbaj... asadar ii trebuie in liceu + C (tind sa precizez ca probabil se va duce la mate-info).

    PS: Recitind comentariul tau a V-a oara, am realizat ca ai precizat ceva de "s-ar baza cineva doar pe XSS". Chiar nu am precizat asemenea lucru in primul meu comentariu. E perfect logic ca nu se va baza doar pe XSS, decat daca vrea sa continue ca Security Researcher(ceea ce e un lucru de admirat).

    Mi-a parut bine ca am avut aceasta conversatie!

  9. De apreciat faptul ca nu ai aruncat o prezentare la inceput, cand nu aveai cunostinte si te-ai gandit sa creezi una acuma cu niste cunostinte medii (sa zicem). Iti sugerez sa te axezi pe XSS si sa studiezi manualele de javascript!

    Off: In ce clasa esti?

  10. Tinta:

    http://presseurbaine.com/wp-content/

    Cerinte:

    - version, database, user and your nickname.

    POC: POC.jpg

    Reguli: Posteaza o poza ca dovada.

    Trimite-mi syntaxa.

    Foloseste union select based SQLi.

    Hint1: Am cenzurat path-ul pentru a face mai dificila gasirea parametrului vulnerabil.

    Hint2: "Player?" High Definition

    Succes!

    Solvers: - EterNo

    - chioara3

    - Kwelwild

    - ajkaro

    - xarenwo

    - Renegade

  11. Un raspuns simplu:

    1. Ca programator castigi mult mai bine decat ca dj.

    2. Programatorii nu au timp sa se plictiseasca.

    3. Free-landerii sunt foarte bine platiti.

    4. In cazul meu, gasesc oricand un subiect care sa ma fascineze(de exemplu alaltaieri am dat de un ebook de java scripting si am zis " hai ba sa incerc si eu ceva nou, mai las C# deoparte, mai invat html mai bag niste cunostinte de baza la linux" si asa ajungi in top.)

    Sper ca te-a lamurit raspunsul meu!

×
×
  • Create New...