Jump to content

afumat

Active Members
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

About afumat

  • Birthday 06/11/1995

Converted

  • Location
    T24lMjB0aGUlMjBvdGhlciUyMHNpZGUu
  • Interests
    IT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

afumat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

  1. Depinde si ce vrei sa inveti!Poti lua intai algoritmii esentiali(in pseudo-cod sunt mai usor de inteles pentru incepatori),dupa care iei vectori,matrici(circulare,patratice,..),functii si tot asa,de-asta am si zic ca depinde ce arie vrei sa acoperi.Inca o chestie,de ce ai vrea sa inveti C/C++(inafara faptului ca e interesant),dupa umila mea parere e mai cautat limbajul de programare java.
  2. Da' vorbeste-n plm corect.Daca esti in alta tara si ai uitat limba noastra, scrie dracului in engleza ca ne faci tara de cacat...
  3. Nu te supara,cum poti sa ai nesimtirea sa ma faci pe mine dobitoc,cand nici nu ai idee cine sunt si ce ma duce mintea.Stii, sunt satul de asemenea inculti care arunca o insulta doar de dragu' de a fi "stecheri". Crede-ma nu esti stecher si cu comportamentul tau de "intelectual" nu ai sa fi niciodata... Revino-ti.Esti o marioneta.
  4. Lasand la o parte faptul ca tu ai in spusele tale o bucatica de adevar,te inteb si eu ca de la "copil" la adult, tie cand parintii ti-au dat o palma(sigur s-a intamplat asta) te-ai dus la protectia copilului sau ai inceput sa scrasnesti din dinti si sa realizezi pe parcurs ca e ceva constructiv si ca te-a ajutat sa te maturizezi frumos? E adevarat ca daca ti-ai educat copilul bine,nu e cazul sa-l altoiesti,dar cand vezi un copilas plin de talente ca asta il aduci (tu,ca parinte) cu picioarele pe pamant,pentru ca altcineva nu o sa poata sa aiba autoritatea pe care o ai tu...
  5. Ba, ai rabdare cat de mult poti, dar cand vezi un rasfatat ca asta ii mai arzi si una sa taca din gura.Pe vremuri nici nu se pomenea de luxu' de a nu primi o cioata cand faceai faze ca asta...
  6. http://www.youtube.com/watch?v=wY0o_ctE5S8
  7. Pai eu stau la etajul 4, iar in Iasi s-a simtit ca si cum ar fi fost de 6,3 pe putin, ca am sarit din pat si televizoru' mi s-a dus pe fata...Noroc de firele alea...Da' apoi m-am dus la culcare si n-am mai avut treaba.
  8. afumat

    Salut

    Buna ziua! Am hotarat ca este randul meu sa ma prezint. Ma numesc Victor. Sunt din Iasi, absolvent al clasei a XI-a la un liceu cu specialitatea matematica-informatica. Din fericire, in vacante reusesc sa-mi gasesc un job la o firma de calculatoare, sarcinile mele fiind simple (reinstalarea sistemelor de operare, cateodata modificarea unor surse). Sunt pasionat de programare, criptografie. Cunosc limbajul de programare C++, bazele la javascript, html cat sa inteleg codurile si sa creez pagini mai simple. Mai sunt pasionat si de web design [mentionez ca lucrez aproape zilnic in photoshop si adobe after effects, cat si in sony vegas (lucrez in astfel de programe pentru a crea logo-uri sau modifica fisiere video, deoarece imi place sa particip la concursuri de acest fel)]. Cred ca v-am plictisit deja, asa ca pot pune capat descrierii. Am decis sa ma prezint mai tarziu, pentru a putea acumula niste cunostinte. Sper ca ne vom intelege...
  9. E curat linku': Anubis - Analysis Report Am ajuns la inlcus vectorul prin post data...mai rezolv cand vin.
  10. Este o idee excelenta, dar trebuie excluse anumite servere... Dupa umila mea parere si un serviciu Rent a programmer mi se pare o idee destul de buna.
  11. Sunt multe metode, nu numa' aceea cu "booti"... 1. Poti sa construiesti un botnet(de preferat web based,care poate sustine atacuri de tip: UDP,HTTP,SSYN,etc.) 2. Poti face un streser bazat pe rooturi,vps-uri... 3. Poti alege sa investesti intr-un booter cu shelluri(care mi se pare genial). 4. Ai optiunea mareata de a porni singur un atac (asta daca ai resurse bune). PS: daca nu ai cunostinte nu te apuca de asa ceva... Bafta! LE: @blech, atata timp cat a respectat regulile are drepul sa puna intrebari, chiar daca nu il ajuta cu nimic raspunsurile,macar a incercat..
  12. Gecko, eu m-am gandit sa-i dau un sfat , avand in vedere faptul ca nu stie decat cum "se sparg serverele" si da stiu ca e doar acul in carul cu fan, i-am sugerat XSS deoarece poate invata un limbaj folositor , pentru viitor. Apropo, probabil nu ai vazut faptul ca am intrebat in ce clasa e. Am dedus faptul ca este inca in clasele V-VIII,dupa limbaj... asadar ii trebuie in liceu + C (tind sa precizez ca probabil se va duce la mate-info). PS: Recitind comentariul tau a V-a oara, am realizat ca ai precizat ceva de "s-ar baza cineva doar pe XSS". Chiar nu am precizat asemenea lucru in primul meu comentariu. E perfect logic ca nu se va baza doar pe XSS, decat daca vrea sa continue ca Security Researcher(ceea ce e un lucru de admirat). Mi-a parut bine ca am avut aceasta conversatie!
  13. De apreciat faptul ca nu ai aruncat o prezentare la inceput, cand nu aveai cunostinte si te-ai gandit sa creezi una acuma cu niste cunostinte medii (sa zicem). Iti sugerez sa te axezi pe XSS si sa studiezi manualele de javascript! Off: In ce clasa esti?
  14. Multumesc! Pacat ca nu era de trecut peste filtru!
  15. Sfat: nu incerca Borland , ca nu are nici functia "BOOL", poti incepe cu materia de clasa a IX-a Link: http://www.codebox.ro/forum/Thread-c-clasa-ix-partea-i Spor!
×
×
  • Create New...