Jump to content

angelsky

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

angelsky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Fisierele au extensia .dat , aceasta extensie se deschide cu programul SuperPlay de la DVR. Oare pot deschide si cu VLC aceste tipuri de extensii ?
  2. Cam toate bugurile incercate sunt reparate pe acest Samsung Galaxy J5 , am sa incerc metoda (flash) cu Odin si revin cu un reply in caz de ceva neregula
  3. Am achizitonat acum cativa ani un DVR pentru camere video "Pro Vision ISR H264" si astazi am conectat o camera de supraveghere(cu microfon) care are 2 mufe, una de video si una de audio. DVR-U are un hard de 500 gb pe care camera incarca tot ce vede. Pentru a reda fisierele video pe laptop ma folosesc de un program care a venit la pachet cu DVR-U "SuperPlay" dar aici apare o problema: Introduc sticku in DVR,copiez fisierele pe stick in format "DVR" iar dupa bag sticku in laptop si deschid fisierele cu programul "SuperPlay" . Programul recunoaste fisierele insa cand apas butonul Play sa vad ce a inregistrat camera , nu se intampla nimic,nu se vede nimic si nu se aude nimic. Am incercat pe alte laptopuri sa instalez programul si tot la fel se comporta. Stie cineva cum pot rezolva ? O fi de la setarile DVR-ului? I-am dat si factory reset si problema insista.
  4. Am un samsung galaxy J5 SM-J510FN/DS si este blocat cu vechiul meu cont de google pe care l-am uitat. Am dat factory reset la telefon insa la adaugarea contului de google mi se cere sa adaug contul meu vechi. Exista o metoda sa trec peste acest pas de a mai adauga contul de google ?
×
×
  • Create New...