Jump to content

dST

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dST's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. dST

    Despre Kudos Network

    Am auzit ca ti le trimite acasa fara taxa postala sau altceva..
  2. dST

    Despre Kudos Network

    mda.. nu cred ca dau teapa dar oricum e greu sa strangi si 3 referrali .. Am facut reclama la greu si inca nam reusit sa strang niciunu:)) Multi sunt foarte suspiciosi cand le cere cardul..
  3. dST

    Despre Kudos Network

    Nu cred ca iti poate lua ceva de pe card pentru ca oferta aia cand o completezi o poti inchide dupa vreo 2 saptamani.. Am un prieten care a luat 6 plati de la ei (diferite sume) si un ipod shuffle insa referrali se gasesc foarte greu tinand cont ca le cere si cardul la inregistrare multi sunt foarte suspiciosi (la fel ca si mine la inceput)
  4. M-am inregistrat si eu de ceva timp pe acest Kudos Network care promite bani si tot felul de electronice pentru oamenii care ii aduci sa se inregistreze pentru ei... Tot ce am avut de facut a fost sa completez o oferta gratuita dar care a necesitat si o carte de credit in caz ca vreau sa cumpar de la ei diferite servicii (cardul meu era gol oricum). Acum trebuie sa aduc si eu oameni care sa se inregistreze cu cardul pe acea oferta pentru a putea scoate bani pe paypal sau diferite obiecte.. Sunt multe dovezi care arata faptul ca multi au retras bani si obiecte de la kudos insa inca sunt suspicios. Voi ce parere aveti despre cei de la Kudos ? A-ti retras bani de la ei ? Exista vreo metoda de hack ? Astept raspunsurile voastre
×
×
  • Create New...