Jump to content

unu23456

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by unu23456

  1. Incearca asta , nu stiu daca merge:

    Open the folder and Right click on the empty space and choose Customize This Folder on the customize tab select Pictures and Videos in the Use this folder type as a template:

    (if not selected already ). Switch to the folder which is not displaying names press ALT and on the View menu unselect Hide File Names and you are done . The names will be displaying now.

    sau:

    Open your folder to display the thumbnails.

    Click on the view button and change the view

    from Thumbnails to List.

    Hold the Shift key down, click on the view icon

    and change the view back to thumbnails.

  2. @unu23456: :-?? ma tem ca nu stii cu cine vorbesti :) Nu te invinuiesc, nu prea frecventez siteul asta. Ce fac eu? pai pot face orice programel vrei tu, dar deobicei nu ascult ce "vrei tu" asa ca fac ce vreau eu :)) [daca intelegi jocul de cuvinte].

    Am zis ca am inceput acum 5 ani sa programez. Ar trebui sa stiu sa fac ceva ceva nu? :-?? bine acum depinde de fiecare dar totusi.

    Uite un screenshot http://infoeducatie.ro/lucrari/2007/749poza1.jpg la un mic programel de-al meu [screenshot la demo version].

    Hmm e facut anul trecut pana acum a ajuns la v2.0 :)) ceva de genu'. Faza e ca nul pun pt download si daca o sa fac asa ceva o sa fie doar cu bani.

    PS: http://infoeducatie.ro/lucrari/2007/749poza2.jpg

    Pregatesc ceva mai interesant anul asta! Sper sa iasa :)

    Ontopic: nytro spor in continuare. Iar ce am zis eu trebuia sa fie luat ca si ceva constructiv. Daca voi mai face critici de genu' ala toate vor trebui luate ca si critici constructive ;) din cauza ca nu am nici un interes sa iti zic ca programul e extraordinar si sa iti arunc in felul asta praf in ochi.

    Mai bine o iei ca atare si incepi sa lucrezi si mai mult. Userii intotdeauna vor zice extraordinar program deoarece unii nu stiu sa programeze asa ca asa li se pare dar noi astia care scriem linii de cod si pierdem seri din cauza asta trebuie constant sa ne imbunatatim abilitatile!

    Referitor la design trebuie lucrat pe partea asta. Nu mai pune si insist asupra acestui lucru imagini de fundal. Nu da deloc bine. Mai bine faci un design care sa dea a aplicatie profesionista.

    Si ca sa va mai bat putin la cap: NU LASATI ALGORITMICA!! :) CA AIA CONTEAZA CEL MAI MULT!

    Nu prea ma pricep la jocuri de cuvinte , ti-am cerut sa iti explici atitudinea si vad ca ai facut-o , pana una alta interfata la programul tau facut in 2 ani cu cunostinte dobandite in 5 arata ca interfata unui soft facut in 30 de minute maxim , nu ma intereseaza codul dar daca tot te prezinti asa bine informat macar prezinta-ne 2-3 linii de cod pe care tu le consideri revolutionare in keylogging ca sa ne inchizi gura . Doar cu atitudinea nu o sa reusesti ... bafta!

  3. Deci e aceasi metoda, victima trebuie sa dea click pe link?

    Daca gandeai mai mult de 5 sec,iti trecea prin cap sa pui prin iframe..

    Din cauza functiei escape(document.cookie) sau poate a serverului ( imi dau si eu cu parerea nu zic ca e asa sigur ) grabberul cu toate ca primea cookieul nu il parsa asa ca l-am pus sa parseze $_SERVER["HTTP_REFERER"] si a fost totul ok . Poti sa imi explici si mie cu iframe-ul ala te rog ? Nu mai trebuie click ? devine un fel de csrf ?

×
×
  • Create New...