Jump to content

unu23456

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

unu23456's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu am nvidia , are cineva vreun soft care proceseaza mai mult de 3milioane hash-uri md5/secunda si nu cere gpu ?
  2. sau si mai bine iti poti instala un linux in dual boot cu ce os ai tu sau in vmware.
  3. in cmd: convert d: /fs:fat32 si cand termina convert d: /fs:ntfs
  4. Incearca asta , nu stiu daca merge: Open the folder and Right click on the empty space and choose Customize This Folder on the customize tab select Pictures and Videos in the Use this folder type as a template: (if not selected already ). Switch to the folder which is not displaying names press ALT and on the View menu unselect Hide File Names and you are done . The names will be displaying now. sau: Open your folder to display the thumbnails. Click on the view button and change the view from Thumbnails to List. Hold the Shift key down, click on the view icon and change the view back to thumbnails.
  5. Crezi ca asta e vreun motor de cautare si tu deschizi threaduri cu termenii de cautat? Sau asta e vreun fel de reclama la un serviciu pe care il oferi ?
  6. Asta nu e internet moca ... m-am prins la faza cu victima.
  7. Marfa topic! Mai bine citeam ce cautam de fapt sa citesc.
  8. Nu prea ma pricep la jocuri de cuvinte , ti-am cerut sa iti explici atitudinea si vad ca ai facut-o , pana una alta interfata la programul tau facut in 2 ani cu cunostinte dobandite in 5 arata ca interfata unui soft facut in 30 de minute maxim , nu ma intereseaza codul dar daca tot te prezinti asa bine informat macar prezinta-ne 2-3 linii de cod pe care tu le consideri revolutionare in keylogging ca sa ne inchizi gura . Doar cu atitudinea nu o sa reusesti ... bafta!
  9. Fa tu unul mai bun si mai smecher si o sa scriem si la tine in thread , promit!
  10. Stiu ce e ala un iframe si cum se foloseste , eu (am vrut cel putin ) intreb cum dreacu incarci iframe-ul ala in yahoo si faci xss-ul sa fie executat in frame-ul ala.
  11. linkul de download de la inceputul threadului este un avi ... am crezut ca tool-ul , veti posta scannerul sau e doar reclama ?
  12. Daca gandeai mai mult de 5 sec,iti trecea prin cap sa pui prin iframe.. Din cauza functiei escape(document.cookie) sau poate a serverului ( imi dau si eu cu parerea nu zic ca e asa sigur ) grabberul cu toate ca primea cookieul nu il parsa asa ca l-am pus sa parseze $_SERVER["HTTP_REFERER"] si a fost totul ok . Poti sa imi explici si mie cu iframe-ul ala te rog ? Nu mai trebuie click ? devine un fel de csrf ?
×
×
  • Create New...