Jump to content

tryall

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tryall's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. pai decat sa pierzi alea 2 min... ce ma au schimbat parola de la account ?
  2. Realistic Mission Chicago American Nazi Party Racist pigs are organizing an 'anti-immigrant' rally in Chicago. Help anti-racist activists take over their website!
  3. asta ca sa nu te plictisesti daca te blochezi la un nivel. Am incercat , am ajuns la 12 .
  4. Cine trece toate nivelele ? Este vorba despre un site structurat pe 11 Nivele. Voi trebuie sa aflati parola ca sa avansati la nivelul urmator. Eu deocamdata sunt la 5. Hack This Site! Parola la primul nivel este : 12f508fe Va trebuie cont. Folositi : Nume: tryall PassWD: neilzoo38
  5. tryall

    Whazuppp ?

    voi nu stiti sa cititi. Am spus "Am fost inspirat din film". Acum ca stiti si voi ceva mai mult acolo va dati mari de parca voi prima data cum ati deschis un website cum l-ati hackuit. pe scurt nu stiti sa urati "Welcome" si sa ma ajutati in loc sa va dati mari.
  6. tryall

    Whazuppp ?

    Cu toate ca sunt filme si analizand un articol ex: Roman Care a SPART Bazele de Date NASA te cuprinde entuziasmul. Nu mi-a placut partea cu LCD-urile ci partea in care agentii sub acoperire ii urmaresc pe hackeri prin statia de metrou'
  7. Salut , Ma numesc Andrei , sunt din Busteni , Prahova Imi place trialul (sport cu bicicleta) , webdesign si mai ales hacking. In legatura cu hacking-ul am fost inspirat din Hackers 1 , 2 , 3 . Am 15 ani si doresc sa invat si sa acumulez cunostine in legatura cu tot ce tine de "lumea Virtuala"
×
×
  • Create New...