Jump to content

kyler0

Active Members
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kyler0

  1. ce salvati smurd ma ? Ca sunt niste muisti multi dintre ei.

    Odata un prieten de-al meu s-a taiat la mana si l-au intrebat aia de la smurd cum a reusit.Si el le-a povestit si aia i-au spus ca data viitoare sa se arunce de pe bloc sau altceva. Sper sa se duca draq cu tot cu smurdu lor :)

  2. tex si bogdannbv va multumesc pentru raspunsurile date pana acum , firma am ,am vrut doar sa ma interesez mai bine cam ce imi trebuie.Daca ar fi sa zicem un pret pentru a porni cu toate astea . Cam cat credeti ca ar trebui sa investesc la inceput acum ?

  3. As vrea sa stiu si eu ce am nevoie pentru a deschide o firma de hosting care sa hosteze tot felul de servere ,counter-strike , HL,SAMP si tot ce este nevoie.

    Am cateva idei de ce imi trebuie dar as vrea sa stiu de la voi ,lista completa cam cu ce mi-ar trebui.

    Mersi.

  4. Hai frate ,cunosc cazuri in care un baiat a fost adus la sectie si a fost batut mar.Si cand a spus ca a fost batut politisti au spus ca nu la batut nimeni si a vrut sa sara pe geam si s-a lovit singur.Deci da..politisti sunt cum sunt. :)

  5. Daca iti cumperi iphone 4 este simplu.

    Te uiti si tu la felul cum merge touch-ul care ar trebui sa se miste perfect.

    Intri la Setari (Setings) te uiti daca are wi-fi , si te uiti dupaia la General/la About dai jos de tot si intri in Legal unde trebuie sa scrie foarte multe lucruri . Daca nu are astea pana acum nu este original.

    In + va trebui ca el sa aiba neaparat pe ecran iTunes si App Store .

    Si daca tiganii aia chiar au iphone original si cumva are jailbreak ar trb sa fie pe ecran si o aplicatie numita Cydia. (asta nu trebuie neaparat,doar daca a fost facut jailbreak)

    Daca nu are toate cele de mai sus , nu este original .

    Touch-ul trebuie sa mearga impecabil :)

  6. Gecko foarte bine zici :)

    Trilian este cel mai bun ,

    Si mie au incercat sa-mi schimbe statusul ,iar eu folosesc trilian.Cand au incercat sa mi-l schimbe a aparut daca vreau sa primesc un fisier de 4kb ,si eu am dat deny.

    Si asta a fost tot :) Sfatul meu ,folositi Trilian + de asta nu mananca multe resurse ,iar daca ai lista de yahoo mai mare nu trb sa astepti 100 de ani ca la yahoo,ci se incarca imediat :D

×
×
  • Create New...