Jump to content

kyler0

Active Members
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kyler0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputation

  1. Daca chiar vor inchide toate siteurile pe care au de gand sa le inchida , o sa ne bagam pula in el de net.
  2. "smekerii Bun venit
  3. TheTime tu gandesti ce spui ? Gandeste-te ca pustiu ala era copilu tau , l-ai mai fi lasat sa moara inecat in propria-i voma ?
  4. nu,doar l-au pansat si au plecat
  5. ce salvati smurd ma ? Ca sunt niste muisti multi dintre ei. Odata un prieten de-al meu s-a taiat la mana si l-au intrebat aia de la smurd cum a reusit.Si el le-a povestit si aia i-au spus ca data viitoare sa se arunce de pe bloc sau altceva. Sper sa se duca draq cu tot cu smurdu lor
  6. tex si bogdannbv va multumesc pentru raspunsurile date pana acum , firma am ,am vrut doar sa ma interesez mai bine cam ce imi trebuie.Daca ar fi sa zicem un pret pentru a porni cu toate astea . Cam cat credeti ca ar trebui sa investesc la inceput acum ?
  7. As vrea sa stiu si eu ce am nevoie pentru a deschide o firma de hosting care sa hosteze tot felul de servere ,counter-strike , HL,SAMP si tot ce este nevoie. Am cateva idei de ce imi trebuie dar as vrea sa stiu de la voi ,lista completa cam cu ce mi-ar trebui. Mersi.
  8. 1. fa-ti alt id si bagati ceva in cel vechi 2. suna la 112.
  9. Bine ai venit mp4 , Daca esti mp4 persoana care folosea acest nick si pe alte forumuri acum 4-5 ani . Bine ai revenit !
  10. Mersi ZeroCold pentru articol , foarte interesant de citit.
  11. Ninja dute inapoi la antrenamentele tale Ascultator de Bieber ce esti..
×
×
  • Create New...