Jump to content

luke999

Active Members
  • Posts

    445
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

luke999 last won the day on July 10 2011

luke999 had the most liked content!

About luke999

  • Birthday 04/17/1993

Converted

  • Biography
    nu vrei sa ma sugi oleaca?
  • Location
    vb.net
  • Interests
    hack
  • Occupation
    free

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

luke999's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputation

  1. luke999

    MrRip

    Dupa cum are niku pe rst MrRip asta cred ca are ceva cu mine... Fiecare banutz pe rst de la el l-am luat, pentru offtopic 14 zile ban, postez acum unde am facut offtopic: http://rstcenter.com/forum/33990-caut-hacker.rst#post231097 Mai nou abia mi-au scos banul de pe forum (am avut 1 luna) , eu cred ca era meritat asta ultimu'. Chestia e ca vreau sa ajung aici: http://rstcenter.com/forum/39042-y-m-reg-control.rst Eu aveam ban si am zis sa posteze acest programel un prieten tot de pe rst, chestia interesanta este ca toti de acolo fac off-topic si nimeni nu are banuletz (Am dat report). PS: Cum poate un administrator ca MrRip sa imi dea ban 2 sapatamani pentru offtopic si acolo nu are nici macar unu? Fuck You MrRip!
  2. vreau si eu daca esti amabil...thx oricum PS inca nu am 500 posturi
  3. e bun ca iti place "hackereala" , bafta pe viitor
  4. ) m-am speriat cand o inceput muzica
  5. Invitatia a fost trimisa. Nu uita sa mentionezi persoanei invitate sa caute si in folderul Bulk/Spam, si daca gaseste acolo invitatia, sa o marcheze ca "Not spam".
  6. Invitatia a fost trimisa. Nu uita sa mentionezi persoanei invitate sa caute si in folderul Bulk/Spam, si daca gaseste acolo invitatia, sa o marcheze ca "Not spam".
  7. Invitatia a fost trimisa. Nu uita sa mentionezi persoanei invitate sa caute si in folderul Bulk/Spam, si daca gaseste acolo invitatia, sa o marcheze ca "Not spam".
  8. Invitatia a fost trimisa. Nu uita sa mentionezi persoanei invitate sa caute si in folderul Bulk/Spam, si daca gaseste acolo invitatia, sa o marcheze ca "Not spam".
  9. Site hot ...prima data credeam ca e HOT in engleza, ma gandeam la grafica
  10. Doar pentru primii 5 useri care au peste 50 posturi, nu uitati sa lasati mailu! Later: 1 invitatie ramasa
  11. "Carora daca le spui de Pitagora te intreaba la ce club joaca." e penal clipu "Singurele carti pe care le stiu sunt popii si valetii." WTF cat am ras la cacatu asta...
  12. ii fac niste teste...revin m-am descurcat ms jimm
  13. il dau cu 2 euro orange , contu e fff bun am avut si pietre, mai jos voi pune niste statistici: Întreaga prad?: aprox 4 mil Lupte: aprox 1800 Victorii: aprox 1500 Înfrîngeri: 312 Egalit??i: 0 Aur luat: 2.700.*** aur=> mai mult Aur pierdut: ~40.000 aur Lovituri date: 13.***.259 Puncte de via?? pierdute: 1*.***.631
  14. luke999

    Secretul

    slacker i-ai dat maxim...o sa incerc sa vad si eu filmul cat de curand
  15. am scris stealer cu 2 de l asta e Ca si in textul titlului contine sursa de vb8+ phpu pentru site 1.creeaza automat tabelul logs in baza de date PS:fff usor de folosit si care vreti sa invatati puteti sa va uitati numai peste ea! LINK DOWNLOAD
×
×
  • Create New...