Jump to content

rast

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rast

  1. Salut! Am inceput un site de jocuri in browser: JavaScript games le-am gasit free pe Internet... le-am modificat si le-am ps in pagina. In pagina sunt putine, dar pe calculator mai am vreo 10.... Trebuie sa fac upload la pagina.
  2. Salut! Am "adunat" de pe Internet niste jocuri, in JavaScript, care functioneaza in browser-ul web. Lucrez cu chrome. Nu le-am testat in alte browsere. Nu trebuie nimic instalat... nimic configurat. Doar accesati pagina web. Scuze pentru grafica. Nu am lucrat deloc la partea grafica. Orice parere, sugestie, critica etc. este binevenita. Jocurile nu incalca nici o regula de copyright. Sunt Open Source. JavaScript games Intentionez sa fac multe modificari in jocuri. Sa le fac sa poata fi jucate in retea (Internetul este o retea de retele). Un scenariu de ce vreau eu. Copilul lui X - Vasile, pleaca in excursie. Vasile ramane acasa. El joaca jocul pe PC-ul de acasa, iar copilul de pe tableta. Spor la joaca.
  3. Vreau sa fac un program de arhivare in JavaScript. Programe de arhivare exista multe: winzip, etc... chiar Windows 7 vine cu un program de arhivare zip. Vreau sa fac un program/script, ce face arhivarea/dezarhivarea direct din browser. Stiti tutorial/documentatie despre algoritmii de criptare? Mersi
  4. Salut! Incearca sa incarci JS-ul la sfarsitul incarcarii paginii, adica inainte de </body<. Deci, nu in head, ci la sfarsitul lui body.
  5. rast

    blog ghost

    Salut! Exista in Romania (nu musai .ro... dar sa fie in limba romana) site ce ofera posibilitatea sa-ti faci blog pe platforma ghost?... numai javascript, fara PHP.
  6. SeoPedia Forum - Comunitate SEO si SEM
  7. rast

    Salut

    Si batranii te saluta! Tot din Iasi. Spor!
  8. Salut! Nu pot face o astfel de aplicatie! Din cate stiu, nu se poate face asa ceva. Limbajele de programare web, nu permit accesul unor resurse ale PC-ul client. MAC-ul se poate afla cu limbaje "joase": C, Pascal... care nu pot rula in browser.
  9. Exact asta trebuie sa fac de acum incolo. Sa stang clienti. Mai greu pe Java. Multa lume vrea site-uri pe web, in Java sunt putine firme ce ofera hosting. Dar e bun si PHP-ul la ceva !
  10. Nu caut in mod special un loc de munca full-time, 8 ore la sediul firmei. A inceput sa-mi intre in cap munca de acasa, prin colaborare.
  11. Stiu sa dezvolt aplicatii Java pentru mobile. Incepusem vreo 2-3 jocuri. Nu am mobil:), le-am testat pe un simulator. Lucrez cu NetBeans. Problema este alta: ce aplicatii? Ce aplicatie sa fac pentru a fi vandabila?
  12. Sa fiu sincer! A vrut sa-mi mai dea cineva un mobil... gratis... cadou! Am refuzat. De ce? Sunt unul dintre cei care cred ca telefonul este "nociv". Mi-am pus problema sa imi i-au telefon, m-am documentat si am vazut/citit fel de fel de pareri. Am cunoscut pe cineva (prin 2004) cu sensibilitate mai mare. Daca tinea telefonul pe crp, o durea acea parte. Dupa fel de fel de teste, il tinea intr-un buzunar, la genunchi, al pantalonilor. Si-a luat pantaloni speciali pentru telefon. Dar daca ai un telefon, si nu ai ce face cu el, s-ar putea sa fiu interesat. Vezi replay-ul de mai jos, despre programarea Java in telefoanele mobile.
  13. Chestia cu telefonul este reala. Am scris-o doar pe un ton glumet. Nu am mobil!
  14. Salutare! Ma numesc Radu (rast vine de la RAdu ST...), am 40 de ani, am terminat colegiul de informatica in 1997 cu proiect de licenta in Java... era JDK-ul 1, care incapea pe 3 diskete de 1.4 - vremuri de inceput. Sunt din Iasi si nu am telefon mobil. Probabil voi ramane primul roman fara telefon mobil. Mai sunt concurenti ? Adresa de mail este in profilul meu, iar parola este ********. Nu prea am habar ce inseamna hacking. Ma incadrez in categoria habar-nam incepator. Dispun de un simt al umorului suficient de dezvoltat. Juma de creier e plin de bancuri, iar cealalta jumate de programare. Un site mai vechi (2004-2005) de-al meu... de prezentare este la: Programare web, JavaScript PHP CSS site pe care va rog sa-l spargeti... i-am uitat parola ) Lucrez in PHP, JavaScript, Java. Mai stiu si alte limbaje dar nu de programare. Mai vorbesc in HTML, CSS, sunt afon in design, am un simt artistic "la pamant". Barza m-a adus fara echilibru: fara simt artistic, dar cu simt al umorului, peste normal. Am avut mai multe hobby: citit, calatorii, discoteci... le-am pierdut pe drumul vietii. La 40 ani am mai ramas cu ceva bancuri. De vreo 4-5 saptamani nu mai am job. Firma la care lucram - programator Java - nu a reusit sa mai faca rost de contracte... a trimis programatorii Java in contract de munca part-time cu 0 ore lucrate pe zi. Salar cangi. Caut de munca/programare, realizare/modificare site-uri web. Folosesc Windows-ul! Este la moda. Am lucrat acum 10 ani in RedHat, la un job... tinerete, tinerete. Tool-uri: WordPress si Notepad. Nu-mi plac CakePHP, Spring sau Hibernate. Folosesc browser-ul asta cu vulpea. Pe web ma gasiti si la: Vocea interioara, un alt mod de a trai Imi vin idei de fel de fel de site-uri web. Caut sponsori.
×
×
  • Create New...