Jump to content

SiAmStat

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SiAmStat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Vezi-ti de ale tale si termina cu flameul aiurea, nu te-a obligat nimeni sa il folosesti eu lam postat din buna mea vointa si incredere . Ai de gand sa il folosesti bine , nu ai de gand si mai bine .
  2. Rog un Moderator sa imi scoata threadu din cosul de gunoi , am adaugat linku si am updatat threadu a fost o eroare pe moment din partea mea Acestui thread va rog sa ii da-ti delete Linku unde am postat prima oara si unde este acum Snifferu este http://rstcenter.com/forum/44290-linux-sniffer-2011-a.rst Multumesc anticipat
  3. Ms de flame il merit , am postat pe mai multe forumuri si am sters si am scris din engleza in romana si am dat-o dracu . Totti stii tu ce stii libpcap te ajuta ptr keylogger worm aka "Desnfread" dar o sa vezi ca ai nev de mult mai multe librarii. Aceasta problema o rezolvi cu gcc . Ptr cei care nu stiu cum sa instaleaza librariile: ------------------------------------------------------------------------------------- Ptr Debian si cele mai folosite linuxuri: apt-get install debian-archive-keyring build-essential linux-headers-`uname -r` make gcc sau apt-get install gcc Pentru Fedora , Redhat etc: yum groupinstall "Development Tools" yum install kernel-devel kernel-headers ------------------------------------------------------------------------------------- Am updatat primul post cu linku. Sa Traiesc!
  4. Sal vreau sa ma las de hacking si vreau inainte sa fac asta sa postez ultima versiune de Sniffer , ea merge pe toate linuxurile mai putin ubuntu 9.04 . El face acelasi lucru care il fac si snifferele vechi doar ca merge instalat si pe rooturile 2010-2011 la care aveti uid 0. Comenzile de instalare sunt la fel doar compatibilitatea la librarii a fost adaugata ./inst password mailu@vostru.com = comanda de instalare desnfread = comanda ptr results Daca cumva nu va merge pe root inseamna ca nu are toate librariile instalate , pute-ti rezolva asta cu : apt-get install gcc sau yum install gcc Astept reviewuri pozitive de la voi ptr acest share , Snifferu fiind open source . muie Happy Hacking and Enjoy !
×
×
  • Create New...