Jump to content

dolce21

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dolce21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Am nevoie va rog frumos de un program pentru taiat poze! Am cautat si nu gasesc nimic, numai tampenii! Ms frumos!
  2. dolce21

    Fun stuff

    E incredibil!!! )))))))))
  3. Ne explica si noua cineva sau nu? Vreau sa stiu daca platind pt cont putem lua si noi acest program conq killer! Ms
  4. Daca platim pe rapidshare vom avea si noi PROGRAMUL sau nu? Daca imi fac cont premium? Astept si eu un raspuns! Ms
  5. Of of Nemesis si tu ENCODED! Rai sunteti, normal ca nu am experienta dar am nevoie atat timp cat va rog sa-mi dati si mie un program! Ce pot sa fac cu el, decat sa ma joc pe conquiztador si stati linistiti ca nu-l dau la nimeni, pur si simplu il vreau si eu mult de tot! Nu stiu de ce va place sa se roage lumea asa de mult de voi! Am intrat pe acest site pt ca am jucat cu cineva si mi-a zis ca de aici il pot lua! Va mai rog inca o data, mi-l puteti da si mie si promit ca nu-l mai dau la nimeni, va fi doar al meu si al celor 4-5 citez pe DECODED! Ms si astept un raspuns, poate pana la urma va indurati si mi-l ve-ti da si mie!
  6. Bine ENCODED! Ceea ce faceti voi se numeste , pe scurt, lipsa de respect fata de noi! Ne spui ca nu faceti programul public dar voi intrati pe conquiztador si jucati cu el! De unde il au vreo 10 jucatori de pe conquiztador nu de la voi,sau poate sunteti chiar voi! Asa ca , "de ce sa jucam si noi cand puteti juca doar voi cu el"?! Ia sa-ti dau niste nickuri de pe conquiztador care au programul " :AstaE, tutunul, Alexthe1" si lista poate continua! Stiu, sunteti voi sau poate prietenii vostrii dar e umilitor pt noi sa nu ni-l dati mai ales ca, sunt convinsa ca in maxim 6 luni il va avea toata lumea chiar daca ni-l dati voi sau nu!!!
  7. Eu ma intreb, daca tot ati facut programul, de ce nu ni-l dati si noua? Eu una joc de mult timp acest joc si chiar as vrea sa am acest program, dar nimeni nu mi-l da si mie! Sau poate chiar nu exista in realitate? Din cate am vazut , totul este real dar il vreau si eu mult de tot, chiar contra cost, doar asa sa ma amuz de cei care se cred "geniali" pe conquiztador! Astept un mesaj de la cel care l-a produs , daca vrea sa mi-l dea! Ms frumos.Ruxy
  8. Va rog frumos, imi puteti da si mie programul acela killer conquiztador? Promit ca nu-l mai dau la nimneni! Astept un raspuns, ms!
×
×
  • Create New...