Jump to content

MeHigh

Active Members
 • Content Count

  443
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

About MeHigh

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MeHigh

  Microsoft Word

  Scanat, si nu are nimic, mersi oricum!
 2. MeHigh

  Microsoft Word

  Da l-am salvat si in google drive si merge fara probleme si l-am deschis si pe alt laptop si nu are nici o problema, cat despre marime, aici nu stiu, nu am tinut cont de asta.
 3. MeHigh

  Microsoft Word

  Salutare, Acum ceva timp am deschis un document word din laptop si mi s-a deschis asa https://imgur.com/Bo443PU am cautat pe net si nu am gasit o solutie care sa mearga, am si dezinstalat office-ul, l-am reinstalat si tot la fel, aveti idee de ce se vede asa? A mai patit cineva asa ceva? Multumesc! P.S.: mentionez ca documentul il dechideam app zilnic deoarece urmaream niste preturi la niste componente si nu a avut nici o problema. S-a intamplat pur si simplu intro zi, nu a vrut sa mai mearga, la excel nu imi face asa.
 4. Super, mersi mult de idee
 5. Ideea e ca nu folosesc motoarele cu PWM, pinii de PWM sunt dezactivati, am jumperul pus pe ei, cat despre cod, e de la un tutorial de pe youtube:Tutorial Masina arata destul de franken , posibil si de roti sa ai dreptate , pot fi prea mari nu stiu ce sa zic, e facuta asa din "scrap-uri" , am comandat 2 motorase cu reductor fix ca cele din tutorial, si o sa incerc si apoi sa vad daca va functiona, mai bine astept decat sa consum intr-una baterii, oare sa imi iau niste acumulatori? Multumesc de raspunsuri
 6. Cand sunt in aer, roata dreapta se roteste mult mai repede decat cea din stanga, dar au o viteza destul de maricica, deci, inseamna ca o sa am nevoie de reductor probabil, cablajul este corect si da, motoarele sunt conectate la driver si alimentate de catre driver si nu direct de baterii, nu am mers peste 12 volti deloc pana acum, si jumperul e la locul lui.
 7. Am inteles, ce e drept, da am dat 10 lei pe el :)), deja am bagat 6 baterii, nu stiu, cred ca mai bine o sa iau altul putin mai bun, daca alta solutie nu este, o sa incerc si cu 8 baterii pana la urma doar sa vad daca merge :)), mersi ! Desi pe clipurile de pe net, am vazut ca functiona lejer si cu 4 baterii, atat ca motoarele erau cu reductor si poate si asta e o problema.
 8. Salutare, am un driver de motoare L298N pe care il folosesc cu o placuta Arduino MEGA 2560, si am zis sa fac si eu o masina care evita obstacole( cu senzor de proximitate, etc, sunt multe pe net), am asamblat totul, motorasele le am de la masinute mai vechi si le alimentez prin driver, inital le alimentam cu 4x Baterii de 1,5v si nu se clintea, am mai adaugat inca 2 si la fel nimic, nu are destula putere, placuta arduino o alimentez separat cu o baterie de 9v, am verificat curentul care il da placuta fiecărui motor, și pe dreapta motorul ia undeva la 2,3 v , si cel din stânga doar 0,5 , 0,6, aveti idee care ar fi problema? Sa fie driverul defect? Multumes anticipat !
 9. Ca eu l-am pornit asa dupa care m-am gandit ca nu ar fi ok
 10. Il folositi asa direct sa descarcati? sau folositi vreun proxy?
 11. Vezi aici, gasesti jocurile mai ieftine decat pe steam : https://www.g2a.com/?reflink=mehigh94# P.S: link-ul e cu reflink-ul meu , daca vrei il accesezi sau daca nu,il ai aici si fara reflink: https://www.g2a.com Salut!!
 12. Salut, mai ai vreo invitatie?
 13. Salut,ai PM si de la mine
 14. Salut daca se poate o licenta de Office 2013 sau Win 7/10? orice te lasa inima Multumesc mult
 15. MeHigh

  Parere!

  I-am facut un memtest , dar nu l-am lasat sa termine
×
×
 • Create New...