Jump to content

darkrich

Members
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

Reputation

10 Good

About darkrich

 • Rank
  Registered user
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @IceCrash Chiar daca ai contul banat ti-l fac!
 2. salut,da sunt de acord sa imi faci un cont...il si platesc daca vrei..intrebarea mea e urmatoarea. Iau ban cand incerc sa-mi retrag banii?

 3. Salut, De cand sunt listele? Sunt spamate? Cate sunt in total si prin ce metoda le-ai "gasit"? Pm me asap!
 4. Eu am ideea de afara si merge 100%. Uite ca sa nu se mai bage toti in seama pe aicea...O sa fac o sa ii fac un cont adsense! Adica lui Blue86 daca e de acord bineinteles. Nu vei platii nici un ban in avans decat dupa ce vei primi banii ok? Daca esti de acord Blue86 Pm me!
 5. Cred ca toata lumea a incercat sa isi faca un cont la adsense si nu aveati un site mare si ca rezultat a-ti fost refuzati. Poti sa ai un cont in 48ore! Nu sunt conturi furate! Chiar daca aveti contul banat se rezolva. Pret: 10$ Daca nu doriti sa cumparati nu insistati cu comment-uri aiurea!
 6. Still up!!! Am mai vandut din ele dar tot au mai ramas multe! Astept oferte.
 7. "cum te pot plati?" - LR, Posta. "have pm [.. .] " - Si tu
 8. Vand mailuri world wide. Pentru cumparatorii bulk fac reduceri! Pm me pentru detalii si intrebari. Multumesc
 9. Prietene daca ai asa ceva ma gandesc ca mai poti culege! Daca iti dau niste mailuri poti sa le aflii parolele? platesc foarte bine! SI o sa ai multe de luat! Ideea este ca daca imi iei de la un mail o parola inseamna ca poti si la restul! Daca stii ca poti reusii pm me!
 10. Ai PM <angelrusyan>. Pot sa primesc PM de la mai mulle persoane,nu e asta o problema! Still up
 11. Se trezira hackerii "wildchild"? Mersi de ps! Acum da mai bine anuntul!
 12. Salut! Am un job pentru cei care se pricep(jobul va fii pe o perioada mai lunga de timp daca ii dati de cap)! Imi trebuiesc parolele de la niste e-mailuri ale unor firme! Sa va dau si un exemplu(de la care imi trebuiesc defapt parolele): 1.katti-ma group of companies KATTI-MA - Real estate chennai | Commercial property in chennai | Office space for rent in chennai | Ooty Mr.K.S.Gokuldas,Chairman Head Office Office-A, 9th floor, "The Rain Tree Place", No.9, Mc.Nichols Road, Chetpet, Chennai - 600 031, TamilNadu India. Phone : 91-44-28363545 (4 Lines) Fax : 91-44-28363553, 91-44-28363554 GRANITE BLOCKS : kattima@vsnl.com GRANITE MONUMENTS : kkgl@md4.vsnl.net.in REAL ESTATE & PROJECTS : kalyan@kattima.com HOTELS : kalyan@kattima.com & admin@kattima.com PROJECT MANAGEMENT : vraghu_50@yahoo.com FAR EAST GATE WAY : shibatakoki@hotmail.com Deci as avea nevoie de parolele acelor mailuri bolduite. Daca stie careva Pm me si discutam mai multe acolo. Va multumesc pentru interesul aratat! POATE E MAI INTERESANT ACUM POSTUL! PLATESC PE CEL CARE IMI FACE ROST PE PAROLE! PM PENTRU A VA DA O LISTA MAI DETALIATA CU COMPANII!
 13. Nu cred ca o sa ai noroc cu Smtp-urile! Tot cer de 1 luna:(
 14. Da se pare ca nimeni nu are smtp iar andr3y nu mai rapsunde! Mersi cPanel pentru ca ai observat threadul!
×
×
 • Create New...