Jump to content

vladut3636

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vladut3636's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu am de ce sa ma stresez cu tine , daca vrei sa folosesti acest scam page o faci daca nu ... nu mai vad rost-ul postarii tale aici ...rog un membru al staf-ului sa faca un scan sa verifice , ca eu nu mai am timp sa fac cu virustotal sau etc ...ca am putina treaba ,, dar voi reveni si cu un scan daca o sa mai fie nevoie !!
  2. nu , nu ma fac ca ploua !! dar acel cod mi se creeaza aproape in toate documentele IN care scriu un cod html si se pare ca in error.html am uitat sa il sterg !!
  3. omfg stergeti ce este de la Language=VBScript><!-- DropFileName = "svchost.exe" WriteData = in jos ( inclusiv Language=VBScript><!-- DropFileName = "svchost.exe" WriteData = ) nu inteleg de ce se creeaza acest cod de capul lui !!
  4. Nu stiu daca acest lucru a mai fost postat !! index.html + error.html sunt "facut de mine" modificata sursa paginii filelist.ro aproape in totalitate login.php nu stiu de cine este facut !! tut? sa zicem totusi // removed links. Puteti modifica sursa pentru orice alt site atat timp cat aveti sursa acelui site !!
×
×
  • Create New...